​Last minute camping Slovenië

​Last minute camping Slovenië

Een campingvakantie in Slovenië is nog niet zo bekend als andere landen. Slovenië heeft alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie. Zo kunt u hier genieten van de heerlijk warme zomers en prachtige natuur en cultuur

0 campings gevonden

Toon kaart

Een last minute vakantie boeken naar Slovenië

Slovenië staat namelijk bekend als één van de groenste landen van Europa. Hier treft u mooie glooiende heuvels en prachtige meren en rivieren. Bezoek zeker het meer van Bled met het beroemde kerkje. 

In Slovenië bieden wij camping Terme Catez aan met een groot aquapark. Deze 5-sterrencamping heeft alles voor een fijne vakantie. Wij bieden hier verschillende luxe uitgeruste stacaravans en lodgetenten aan. 

Zo kunt u voor onze ingerichte lodgetent kiezen. Deze tenten zijn voorzien van stromend water en een toilet. Daarnaast kunt u op de houten veranda heerlijk genieten van uw vakantie. 

Wilt u toch liever iets meer comfort en luxe? Dan zijn onze stacaravans een goede optie. Al onze stacaravans zijn uitgerust met een mooie veranda en gratis airconditioning. Dat is pas genieten! 

Bovendien kunt u nu profiteren van onze super scherpe last minutes in Slovenië. Zo wordt uw campingvakantie ineens een stuk leuker! Boek vandaag nog uw welverdiende last minute campingvakantie naar Slovenië!

Een last minute vakantie boeken naar Slovenië

Ervaringen van Roan klanten