Zorgeloos boeken

✓ Slechts 99,- aanbetalen ✓ Gratis annuleren tot 1 maart ✓ Geld terug garantie ✓ Veilig boeken (Lid ANVR & SGR)

Zoek & boek

Roan biedt extra service en zekerheid!

Zoals u van ons gewend bent staat u als gast bij Roan altijd op de eerste plaats en is een geboekte vakantie met het gezin iets waar u met vreugde naar uit moet kijken en verder niets. Daarom hebben we onze voorwaarden zo aangepast dat je je nergens zorgen over hoeft te maken; je gaat óf heerlijk met ons op vakantie óf je krijgt gewoon je geld terug*. Zorgeloos boeken noemen we dat bij Roan.

*  De geld terug garantie geldt niet wanneer de quarantaine veroorzaakt wordt door de vaccinatiestatus van jou of je reisgezelschap.

* Bij annulering voor 01.03.22 krijg je uiteraard de aanbetaling terug, behalve de verplichte SGR toeslag van €10,-

** Ondanks de aanbetaling van €99,- worden bij annulering wel de reguliere annuleringsvoorwaarden in rekening gebracht, deze kun je teruglezen in onze voorwaarden.

*** Volgens onze voorwaarden mag je 7 dagen voor aankomst je vakantie wijzigen of annuleren als er op dat moment een quarantaine verplichting in je vakantieland of thuisland op nationaal niveau geldt

**** Indien de gewijzigde reis goedkoper is dan rekenen wij annuleringskosten over het prijsverschil. We hanteren het annuleringspercentage welke van toepassing is op de datum van wijziging. Om de prijs te bepalen, kijken wij naar de prijs die geldig is op de datum van wijziging. Voor wijzigingen binnen 28 dagen voor aankomst hanteren wij de prijs van de originele boekdatum.

Ervaringen van Roan klanten