Zorgeloos boeken

 ✓ Geld terug garantie ✓ Veilig boeken (Lid ANVR & SGR) ✓ Altijd gratis omboeken

Roan biedt extra service en zekerheid!

Zoals je van ons gewend bent sta je als gast bij Roan altijd op de eerste plaats en is een geboekte vakantie met het gezin iets waar je met vreugde naar uit moet kijken en verder niets. Daarom hebben we onze voorwaarden zo aangepast dat je je nergens zorgen over hoeft te maken; je gaat óf heerlijk met ons op vakantie óf je krijgt gewoon je geld terug*. Zorgeloos boeken noemen we dat bij Roan.

De beste service

De beste service

Bij Roan luisteren we écht naar onze gasten. We gaan nét dat stapje verder om jouw vakantie onvergetelijk te maken. Van het boeken van je vakantie tot tips of hulp op de camping. Wij staan altijd voor je klaar zodat je de campingvakantie krijgt die je verdient!

Lees verder

Zoek & boek

• bij annulering tot 1 februari 2025 ontvang je uiteraard je aanbetaling terug, behalve de verplichte consumentenbijdrage SGR ten bedrage van €10,-
**  De geld terug garantie geldt niet wanneer de quarantaine veroorzaakt wordt door de vaccinatiestatus van jou of je reisgezelschap.
*** Volgens onze voorwaarden mag je 7 dagen voor aankomst je vakantie wijzigen of annuleren als er op dat moment een quarantaine verplichting in je vakantieland of thuisland op nationaal niveau geldt
**** Indien de gewijzigde reis goedkoper is dan rekenen wij annuleringskosten over het prijsverschil. We hanteren het annuleringspercentage welke van toepassing is op de datum van wijziging. Om de prijs te bepalen, kijken wij naar de prijs die geldig is op de datum van wijziging. 

Onze gasten over boeken bij Roan: