Kinderfietsjes

Gratis Kinderfietsjes

Met onze jarenlange ervaring weten we als Nederlandse campingorganisatie ondertussen precies wat uw kinderen leuk vinden. Je eigen fiets mee op vakantie!

Voor alle kids tot en met 6 jaar!

Dat zouden alle kinderen wel willen. Uit ervaring weten we echter ook dat deze niet zomaar in de kofferbak passen. Daarom heeft Roan Campingvakanties voor kinderen tot en met 6 jaar driewielers, fietsen met en zonder zijwielen en stoere BMX-jes op de meeste campings staan! Deze mogen de kinderen tijdens hun campingvakantie bij Roan gratis gebruiken. 

Als uw kinderen wat ouder zijn, maar ze passen nog wel op een BMX kinderfietsje, mogen zij deze natuurlijk ook lenen, daar doen wij niet moeilijk over. De kinderfietsen kunt u niet van te voren reserveren, hier geldt op=op. Sommige campings achten wij niet geschikt om kinderen te laten fietsen, bijvoorbeeld als de wegen op de camping te steil zijn of als er veel kiezelsteentjes liggen. Wilt u weten welke Roan campings precies kinderfietsjes hebben, kijk dan in de campingbeschrijving, hier wordt per camping aangegeven of er kinderfietsjes aanwezig zijn. Wij wensen u alvast een hele fijne vakantie! 

Voor alle kids tot en met 6 jaar!

Ervaringen van Roan klanten