Last minute camping Dalmatië

Last minute camping Dalmatië

De beste last minute aanbiedingen voor een vakantie in Dalmatië vindt u bij Roan Campingvakanties! 

0 campings gevonden

Toon kaart

Last minute vakanties naar Dalmatië

Mocht u binnenkort op vakantie willen, dan zijn onze super scherpe last minute aanbiedingen op onze campings in Dalmatië een goede optie! Uw voordeel kan namelijk hoog oplopen! Wij hebben een gevarieerd campingaanbod in Dalmatië. 

Voor wie van natuur houdt, is Dalmatië een zeer goede optie. In deze Kroatische regio vindt u maar liefst 5 nationale parken. Ook snorkelliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de azuurblauwe en heldere zee. Verder zijn de steden Zadar, Sibenik, Trogir en Split de moeite waard. 

In Dalmatië kunt u kiezen uit onze luxe bungalowtenten en stacaravansdie van alle gemakken zijn voorzien. Zo beschikken onze bungalowtenten over een waterdoorlatend gronddoek en een partytent zodat u altijd lekker in de schaduw kunt zitten.

Onze luxe stacaravans zijn standaard voorzien van airconditioning. Daarnaast krijgt u bij onze bungalowtenten en stacaravans een gratis barbecue

Dalmatië is een bijzondere streek in Kroatië die vooral bekend staat om haar prachtige natuur. Wij bieden hier een aantal topcampings aan die zich direct aan de kust bevinden. Met onze scherpe last minutes komt een campingvakantie in Dalmatië nog dichterbij!

Boek nu uw last minute camping in Dalmatië bij Roan Campingvakanties voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Last minute vakanties naar Dalmatië

Ervaringen van Roan klanten