Last minute campings Lago Maggiore

Last minute campings Lago Maggiore

Last minute naar een camping aan het Lago Maggiore! Het Lago Maggiore is een meer in het grensgebied tussen Zwitserland en Italië. Op zoek naar een scherpe last minute prijs voor een vakantie naar de zon? 

0 campings gevonden

Toon kaart

Last minute naar het Lago Maggiore

Het Lago Maggiore heeft een heerlijk Mediterraans klimaat en is gelegen tussen de bergen met prachtige vergezichten. Tel daarbij de gunstige afstand tot Nederland en het is geen wonder dat het Lago Maggiore tot een populaire vakantiebestemming onder de Nederlanders behoort. Je kunt kiezen binnen onze last minutes tussen luxe stacaravans, lodgetenten en compleet ingerichte bungalowtenten. Ben je een liefhebber van luxe en comfort? Dan raden wij onze stacaravans aan. 

Onze stacaravans zijn werkelijk van alle gemakken voorzien. Zo profiteer je van gratis airconditioning en een houten veranda. Onze lodgetenten staan ook op een houten veranda, overdekt met luifel. De bungalowtenten zijn voorzien van een grote koelkast, gronddoek en partytent zodat je altijd in de schaduw kunt zitten. 

Een last minute vakantie aan het Lago Maggiore biedt alles wat een campingvakantie bij Roan Luxury Camping Holidays tot een geweldige ervaring maakt: zwemmen, zeilen, windsurfen, duiken, lange wandelingen, klimmen en tochten op de mountainbike. 

Boek nu je favoriete last minute voor de scherpste prijs aan het Lago Maggiore! Wees er snel bij want onze last minute campings zijn vaak snel volgeboekt.

Last minute naar het Lago Maggiore

Onze gasten over boeken bij Roan: