​Last minute camping Dordogne

​Last minute camping Dordogne

De Dordogne is een schitterende vakantieregio in Frankrijk. Laat u tijdens een campingvakantie in de Dordogne verrassen door de mooie en groene natuur en eeuwenoude kleine dorpjes. U kunt oude kastelen bezoeken of een uitgebreide kanotocht maken. Kortom, een prima vakantiebestemming om helemaal tot rust te komen. 

0 campings gevonden

Toon kaart

​Last minute vakantie Dordogne

U kunt oude kastelen bezoeken of een uitgebreide kanotocht maken. Kortom, een prima vakantiebestemming om helemaal tot rust te komen. 

Met onze scherpe last minute aanbiedingen komt een vakantie in de Dordogne nog dichterbij! In de Dordogne bieden wij u camping Saint Avit Loisirs aan. Dit is een gezellige familiecamping met een mooi spraypark, lange glijbanen en enthousiaste animatie. Bovendien zijn er talloze bezienswaardigheden in de omgeving van de camping.

Zo is deze last minute camping vlakbij het oude Périgueux gelegen. Daarnaast kunt u ook een bezoek brengen aan het bekende Sarlat of Rocamadour. In de buurt van de camping zijn regelmatig gezellige marktjes waar u heerlijke lokale specialiteiten kunt proeven.

Vergeet tijdens uw vakantie in de Dordogne zeker niet een bezoek te brengen aan de grotten van Lascaux met de bekende muurschilderingen. Verder is het ook mogelijk om een spannende kanotocht te maken. U kunt namelijk kano’s huren op de camping. 

Met onze scherp geprijsde last minute aanbiedingen wordt een campingvakantie in de Dordogne nog aantrekkelijker. 

Ontdek zelf de voordeligste last minute aanbiedingen op deze topcamping in de Dordogne!

​Last minute vakantie Dordogne

Ervaringen van Roan klanten