• Alle Roan accommodaties zijn nieuw sinds 2016!
  • Mooi zwembadcomplex met glijbanen
  • Op loopafstand van het meer van Annecy
  • Goed verzorgde animatie voor jong en oud
  • Wandel- en fietsroutes in de omgeving
  • Omgeven door een imposant berglandschap
Meer informatie
 

Camping Annecy

Het gebied rondom Annecy kent een overweldigende natuur en een imposant heuvellandschap. Hier kunt u prachtige wandelingen maken door het bosrijke gebied. De Haute-Savoie geniet vooral bekendheid door de Mont Blanc die met een hoogte van 4.800 meter de hoogste berg van Frankrijk en West-Europa is. Daarnaast kunt u hier het schilderachtige meer van Annecy bewonderen met prachtige panorama’s. Een echte must voor de natuurliefhebber.
 

Onze campings bij Annecy

Bij Annecy bieden wij u camping L’Ideal aan. Deze camping beschikt over alle gangbare faciliteiten. Zo kunt u heerlijk genieten aan het mooie zwembad met verschillende glijbanen. Verder kunt u een balletje slaan op de tennisbaan of met het hele gezin een potje minigolf spelen. De camping wordt omgeven door de prachtige natuur van de Haute-Savoie. Op slechts 2 kilometer van de camping ligt het meer van Annecy waar u bijvoorbeeld naartoe kunt fietsen of wandelen. Verder kunt u in de omgeving van de camping kunt u ook goed wandelen.
 

Onze accommodaties

Op onze camping bij het meer van Annecy kunt u verblijven in één van onze luxe drieslaapkamer stacaravans. Al onze drieslaapkamer stacaravans beschikken over gratis airconditioning, satelliet televisie en een grote houten veranda met een luxe loungebank.

Daarnaast kunt u kiezen voor een lodgetent Holiday die in zijn geheel op een verhoogde houten veranda staat met overdekte luifel. Buiten de lodgetent staan luxe tuinstoelen waar u optimaal kunt genieten van uw vakantie.

Ook kunt u kiezen voor een ingerichte bungalowtent met partytent. Onze bungalowtenten hebben een stevig gronddoek en een partytent met daaronder een tuinset.

Wilt u graag meer informatie over onze camping bij Annecy? Bel gerust naar +31 (0)180 33 11 77 of stuur een mail naar info@roan.nl.

De beste vakantietips van Roan? Ontvang onze nieuwsbrief...
Roan Camping Holidays - De Gavers 13 - 9750 Zingem België - tel: 03 301 05 30 -info@roan.be
Sitemap