• 5-sterrencamping vlakbij Parijs
  • Zwembadcomplex met glijbanen en waterspeeltoestel
  • Mooi lagune-zwemmeer met zandstrand
  • Vele faciliteiten en activiteiten
  • Kanovaren en waterfietsen op het meer
  • Op korte afstand van Disneyland Parijs
Meer informatie
 

Camping Picardië

Wilt u de stad Parijs bezoeken maar ook met uw gezin genieten van een welverdiende campingvakantie? Kies dan voor een vakantie op onze camping La Croix du Vieux Pont in Picardië. De locatie maakt de camping perfect voor een korte vakantie in het laagseizoen maar ook in de zomervakantie is het hier heerlijk vertoeven.


Onze camping in Picardië

Op ruim een uur rijden van Disneyland Parijs én het centrum van Parijs ligt de middelgrote camping La Croix du Vieux Pont. Camping La Croix du Vieux Pont is de ideale vakantiebestemming wanneer u het bezoeken van Parijs wilt combineren met vakantie vieren op de camping. Deze groene camping in omgeving Parijs beschikt een zwembadcomplex voor alle leeftijden en een lagune-zwemmeer. Er is een ruime keuze aan faciliteiten en enkele keren per week rijdt er vanaf de camping een bus richting Parijs en Disneyland Parijs.


Onze accommodaties

Onze luxe stacaravans staan op mooie, grasrijke plaatsen. U kunt hier kiezen uit een stacaravan Prestige Lounge of Vision Lounge, beide drieslaapkamer stacaravans zijn voorzien van een luxe loungeveranda en compleet inventaris.

Vindt u het lastig om een campingkeuze te maken of wilt u meer informatie over Frankrijk? U kunt ons bellen (+32 (0)3 301 0530) of een mail sturen naar info@roan.be voor meer informatie over onze camping in Picardië.

De beste vakantietips van Roan? Ontvang onze nieuwsbrief...
Roan Camping Holidays - De Gavers 13 - 9750 Zingem België - tel: 03 301 05 30 -info@roan.be
Sitemap