Last minute campings Gardameer

Last minute campings Gardameer

Profiteer nu van scherpe last minute aanbiedingen voor een campingvakantie aan het Gardameer! Het Gardameer is het grootste recreatiemeer in Italië en trekt jaarlijks vele Nederlandse toeristen. Daarnaast staat het Gardameer bekend om de vele watersporten die op het meer worden uitgeoefend. 

0 campings gevonden

Toon kaart

Last minute campingvakantie naar het Gardameer

Je kunt nu extra voordelig een last minute campingvakantie boeken voor verschillende campings aan het Gardameer. Onze campings aan het Gardameer beschikken over mooie zwembaden, leuke animatie en goede faciliteiten. 

Door nu een mooi geprijsde last minute aanbieding te boeken houd je geld over voor leuke uitstapjes in de buurt van het Gardameer. Ga bijvoorbeeld naar Sirmione, Lazise of de bekende operastad Verona. Daarnaast is voor de echte waaghalzen het pretpark Gardaland met een aantal grote achtbanen een echte aanrader. 

Op onze campings aan het Gardameer hebben wij verschillende accommodaties. Zo kun je kiezen voor één van onze luxe stacaravans. Daarnaast bieden wij luxe ingerichte bungalow- en lodgetenten die van alle gemakken zijn voorzien. Onze stacaravans beschikken over een mooie houten veranda waar je heerlijk kunt ontspannen. 

Daarnaast krijg je bij al onze accommodaties een gratis barbecue. Dat is pas echt vakantie! Je kunt alle accommodaties terugvinden in het last minute overzicht. 

Boek nu je favoriete last minute camping aan het Gardameer!

Last minute campingvakantie naar het Gardameer

Ervaringen van Roan klanten