Last minute stacaravan

Last minute stacaravan

Je kunt bij Roan Luxury Camping Holidays kiezen uit een breed aanbod van last minute campings, maar ook uit verschillende stacaravans die je last minute kunt boeken. 

0 campings gevonden

Toon kaart

Last minute boeken bij Roan

Je kunt last minute een stacaravan boeken met twee of drie slaapkamers. Standaard zijn onze stacaravans voorzien van gratis airconditioning en een houten veranda. Roan Luxury Camping Holidays biedt last minute stacaravans aan in landen zoals Italië, Spanje, Frankrijk, Kroatië, Nederland en Oostenrijk.

De luxe die je wenst 

Welke stacaravan je ook last minute boekt, iedere stacaravan is voorzien van de benodigde faciliteiten, zoals bedden met een lengte van 2.00 meter en bovendien krijg je gratis 1-persoonsdekbedden. Ook de kussens liggen voor je klaar in de last minute stacaravans. Deze hoef je dus niet meer mee te nemen. 

Je hebt alle luxe die je wenst, in sommige stacaravans is zelfs een satelliet televisie aanwezig! Enkele stacaravans hebben zelfs een eigen afwasmachine! En dat alles voor een scherpe last minute prijs. 

Ben je op zoek naar een camping waar je kunt verblijven in een voordelige last minute stacaravan? Boek dan nu een luxe stacaravan bij Roan Luxury Camping Holidays met hoge korting en geniet van een welverdiende vakantie in één van onze luxe stacaravans!

Last minute boeken bij Roan

Onze gasten over boeken bij Roan: