• 5-sterrencamping voor de hele familie
  • Leuk zwembad met glijbanen
  • Ligging: direct aan breed zandstrand
  • Mooi verzorgde minigolfbaan
  • Uitgebreid animatieprogramma in het hoogseizoen
  • Vlakbij de bekende badplaats Les Sables d´Olonne
Meer informatie
 

Camping Vendée

De Vendée is een geliefde regio voor een heerlijke campingvakantie. Door het zonnige klimaat is deze regio zeer geliefd onder zonaanbidders. Het stadje Les Sables d’Olonne heeft zelfs hetzelfde aantal zonuren als de Côte d’Azur! In deze omgeving kunt u dus zéker veel tijd doorbrengen aan zee. De stranden in de Vendée zijn overigens langzaam aflopend. Ideaal voor gezinnen met jonge kinderen.

Voor de liefhebbers van watersport heeft de Vendée ook veel te bieden. Er zijn veel clubs en verenigingen waar u watersportactiviteiten kunt beoefenen.

Een leuke vissersplaats om te bezoeken in de Vendée is Saint-Gilles-Croix-de-Vie. Dit vissersdorpje is de belangrijkste haven voor de Franse sardine vangst.

U kunt uw fiets zeker meenemen naar de Vendée! Een Vendée camping leent zich hiervoor uitstekend. Zo zijn er in deze regio veel fietstochten mogelijk. Wat is er nou lekkerder dan met een heerlijk zonnetje te fietsen en dat ook nog eens met prachtig uitzicht over de zee?
 

Onze camping in de Vendée

Een campingvakantie in de Vendée belooft veel waterplezier én veel zonuren. Camping La Dune des Sables ligt in het Duingebied in de omgeving van Les Sables d’Olonne. U loopt van hier zó het strand op! Ook beschikt deze camping over een leuk zwembad met glijbanen. Hier zullen uw kinderen zeker vele uren doorbrengen.

La Dune des Sables beschikt over een goed animatieteam. Zij organiseren voor jong en oud activiteiten. ’s Avonds wordt er avondanimatie verzorgd in de vorm van concerten, dansavonden en meer!
 

Onze accommodaties in de Vendée

Op camping La Dune des Sables in de Vendée bieden wij de stacaravan Vision Lounge aan. Deze luxe stacaravan is ons nieuwste model! Deze stacaravan is de definitie van een Glamping stacaravan. Airconditioning is standaard inclusief en op de ruime overdekte houten veranda staat een loungebank, waar u heerlijk kunt genieten van het Franse zonnetje.

De luxe stacaravan Vision Lounge beschikt over een satelliet televisie met Nederlandse zenders en een gratis houtskoolbarbecue. In een luxe glamping stacaravan zoals de Vision Lounge mag een afwasmachine natuurlijk niet ontbreken. Zo geniet u optimaal van uw welverdiende vakantie.

Kamperen in de Vendée gaat het beste in de stacaravan Vision Lounge.

Roan Camping Holidays - De Gavers 13 - 9750 Zingem België - tel: 03 301 05 30 -info@roan.be
Sitemap