Camping Normandië

Camping Normandië

Normandië is een regio in het Noordwesten van Frankrijk. Deze regio heeft naast leuke pittoreske dorpjes ook een belangrijke rol gespeeld in de Tweede Wereld Oorlog. Veel Normandië-gangers gaan hier speciaal naartoe voor deze rijke geschiedenis.

0 campings gevonden in Normandië

Ontdek Normandië

Bekende trekpleisters in Normandië zijn met name de D-day stranden. Dit zijn de bekende invasiestranden in Normandië waar de geallieerden aan land kwamen. Bezoek zeker eens de bekende stranden Utah Beach, Omaha Beach, Gold Beach, Juno Beach en Sword Beach.

Eén van de mooiste plaatsen in Normandië is Honfleur. Dit ligt op circa een half uur rijden van onze camping. Wanneer u de omgeving gaat verkennen is deze plaats een aanrader om te bezoeken.

Normandië staat dus niet alleen bekend om de rijke geschiedenis uit de Tweede Wereld Oorlog, maar biedt ook mooie landschappen, ruige kliffen en gezellige dorpjes. Voor ieder wat wils!

Onze campings in Normandië

Kamperen in Normandië doet u natuurlijk op camping La Vallée! Dit is één van de topcampings in Normandië. Het zwembad is leuk voor jong en oud. Ook is er o.a. een leuk boomklimparcours en kunt u hier voetballen, tennissen boogschieten!

Camping La Vallée ligt op slechts 900 meter van het strand. Ook kunt u met de auto naar het strand bij Houlgate. Aan het einde van een lekker stranddagje kunt u zich culinair laten verwennen in een van de gezellige restaurants in dit gezellige dorpje.

Op onze Normandië camping zult u zich vast en zeker vermaken. 

Onze accommodaties

Kamperen in Normandië doet u natuurlijk in één van onze luxe stacaravans. Voor een campingvakantie in Normandië bieden wij de luxe drieslaapkamer stacaravan Casa Allure Lounge aan. Deze luxe stacaravan heeft een half overdekte houten Lounge veranda en een luxe zwevende parasol. Natuurlijk is deze luxe stacaravan ook voorzien van airconditioning.

Voor de kleine gezinnen die graag naar een camping in Normandië gaan hebben wij de perfecte stacaravan! De tweeslaapkamer stacaravan Casa Adria is voorzien van de nodige luxe. Zo heeft deze stacaravan een houten veranda welke voorzien is van een houten overkapping. Ook bij deze stacaravan in Normandië ontbreekt airconditioning natuurlijk niet.

Heeft u nog vragen over een campingvakantie naar Normandië? Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder!

Ontdek Normandië

Ervaringen van Roan klanten