Onbezorgd en optimaal verzekerd op reis

Onbezorgd en optimaal verzekerd op reis

Wij raden je altijd aan om goed verzekerd op reis te gaan! Wij bieden de complete Campez Couvert annuleringsverzekering aan van Mutuaide Assistance. Je hebt dan een prima dekking zonder eigen risico bij een medische reden. Daarnaast kun je ook een reisverzekering afsluiten via Allianz Global Assistance.

Verzekeringen

Kortlopende Reisverzekering
Met een goede reisverzekering ga je met een gerust gevoel op vakantie. De Kortlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance is zeer geschikt wanneer je minder dan 15 dagen per jaar op vakantie gaat. De verzekering is uiterst compleet en bestaat uit de volgende onderdelen: S.O.S.-kosten, reisongevallen, reisbagage en medische kosten. (De kortlopende reisverzekering is niet af te sluiten voor gasten woonachtig in België.)

Kortlopende Annuleringsverzekering 
Bij ons kun je de complete Campez Couvert annuleringsverzekering afsluiten van Mutuaide Assistance. Als je de reis moet annuleren voor aankomst, dan krijg je de betaalde annuleringskosten vergoed. Moet je de vakantie helaas voortijdig afbreken, dan krijg je de niet genoten vakantie dagen terug. Je kunt de annuleringsverzekering afsluiten binnen 5 dagen na boeking. De premie bedraagt 5% van de reissom. Voor meer informatie over de prijzen kun je telefonisch of per e-mail contact opnemen.

Hulp nodig?
Heb je via ons een reisverzekering afgesloten bij Allianz Global Assistance, en heb je hulp nodig? Je kunt 24 uur per dag, 7 dagen in de week bellen met de Nederlandstalige alarmcentrale op het nummer 020 – 592 9292. Vanuit het buitenland bel je 003120 – 592 9292. De medewerkers zitten klaar om je te helpen. Je reserveringsnummer is ook jouw polisnummer, dit is niet altijd bekend bij de Alarmcentrale.

Heb je via ons een annuleringsverzekering afgesloten bij Mutuaide Assistance en heb je hulp nodig? Je kunt 24 uur per dag, 7 dagen in de week bellen met 0031 416 788 157. De medewerkers zitten klaar om je te helpen. Via de mail heb je een aparte polis ontvangen.

Verzekeringen

Onze gasten over boeken bij Roan: