Roan - Verzekeren bij Allianz Global Assistance

Verzekeren bij Allianz Global Assistance

Wij raden u aan een annuleringsverzekering van Alianz Global Assistance af te sluiten. U heeft dan een prima dekking zonder eigen risico. Uw reserveringsnummer is tevens uw polisnummer.

Kortlopende Dubbel-Zeker Annuleringsverzekering
Bij ons kunt u de Dubbel-Zeker Annuleringsverzekering afsluiten (6% van totale reis- en/of huursom). Als u de reis moet annuleren of voortijdig afbreken, dan krijgt u niet alleen de niet gebruikte dagen, maar 100% van uw reissom vergoed. U kunt de annuleringsverzekering afsluiten binnen 7 dagen na boeking.

Uitstekende dekking
De annuleringsverzekering komt tot uitkeer bij onder andere ernstige ziekte, ongeval of overlijden van uzelf of uw medereizigers, echtscheiding en zwangerschap.

Nieuwe naam, dezelfde kwaliteit
De merknaam Mondial Assistance is veranderd vanaf 10 december 2012 in Allianz Global Assistance. Voor u blijft alles gewoon hetzelfde. Ze blijven dezelfde kwaliteit en service bieden die u gewend bent. De reisverzekeraar én de hulpverlener staat altijd en overal klaar om u te helpen, of het nu gaat om een vraag om informatie of om een noodsituatie.

* De Kortlopende Annuleringsverzekering is af te sluiten voor gasten woonachtend in Nederland of België.

Voor meer informatie over de prijzen kunt u telefonisch contact te nemen op 0032 (0)3 301 0530.

Hulp nodig?
Heeft u via ons een annuleringsverzekering afgesloten bij Allianz Global Assistance, en heeft u hulp nodig? U kunt 24 uur per dag, 7 dagen in de week bellen met de Nederlandstalige alarmcentrale op het nummer 0031 (0)20 – 592 9292. De medewerkers zitten klaar om u te helpen.

Onze gasten over boeken bij Roan: