Vroegboekactie 2022 verlengd!

Wegens succes hebben wij onze vroegboekactie verlengd! Boek voor 19 oktober 2021 je vakantie en geniet van al onze vroegboekvoordelen! Ontvang tot 50% korting in het voor- en naseizoen en ben zeker van een plaats op jouw favoriete camping.

Ruime bedenktijd: Je kunt gratis wijzigen en annuleren tot 1 maart 2022. Bij annulering krijgt u uiteraard uw aanbetaling terug, behalve de verplichte SGR toeslag ten bedrage van €10,-.
• Profiteer van maximaal 50% korting per boeking
Slechts € 99,- aanbetalen, het overige bedrag betaal je pas 8 weken voor vertrek
Wijzigen is gratis, zelfs nog kort voor vertrek
Zeker van een plaats op je favoriete camping
Direct zekerheid dat je vakantie voor 2022 geboekt is

Naast al deze voordelen krijg je ook nog eens 50% korting op een voorkeursplaats! Door het afsluiten van deze voorkeursplaats ben je er van verzekerd dat je wordt ingedeeld op de door jou zelf gekozen beste plaats op de camping. En dat voor maar € 50,-!

Is je vakantie nog niet goedgekeurd door je werkgever? Dat is bij Roan geen probleem. Wanneer je nu je vakantie voor 2022 boekt mag je nog kosteloos annuleren en of wijzigen tot 1 maart 2022!

Zoek & boek

Zoek jouw camping

100% zekerheid dat je vakantie voor 2022 geboekt is.

Boek nu en ontvang tot maximaal 50% korting!

Een Roan-vakantie is een vakantie zonder zorgen!

Je weet van te voren dat de accommodatie goed en schoon zijn en mocht er toch iets zijn, dan zijn er altijd de medewerkers van Roan die het voor je oplossen. Bij Roan is dat geen jeugd met een vakantiebaantje maar een professioneel koppel voor wie jouw vakantiegeluk voorop staat.

Familie Tates

Ervaringen van Roan klanten