Online Marketeer (32-40 uur)

365 dagen per jaar vakantiekriebels?! Bij Roan wordt dagelijks gesproken over zwemparadijzen, mooie stranden, sfeervolle familiecampings en luxe accommodaties. Daar moet je wel tegen kunnen ;-). Tegelijkertijd staan we niet stil, zijn we ambitieus en doen we elke dag ons best om steeds meer gasten een geweldige vakantie te bezorgen. We staan inmiddels op meer dan 100 campings in heel Europa!

Omdat steeds meer consumenten ons ontdekken zoeken wij een ervaren data gedreven marketeer! Ben jij gek op data en marketing en zoek je een functie waarin jij het verschil kan maken? Ga dan aan de slag als Online Marketeer en wordt expert op het gebied van Google Ads, Bing, Facebook ads en affiliate marketing.

En wie zijn wij?

Roan Luxury Camping Holidays is gespecialiseerd in het verzorgen van luxe campingvakanties in Europa. De accommodaties hebben wij in eigen beheer met op elke camping eigen medewerkers. Het hoofdkantoor van Roan Luxury Camping Holidays is gevestigd in Waalwijk. Jaarlijks verzorgt Roan de vakanties van ongeveer 35.000 gezinnen uit heel Europa. Roan was in de afgelopen 9 jaar 5x winnaar van de Zoover Award voor ‘Beste aanbieder Campingvakanties’.  Roan is onderdeel van de European Camping Group. Andere merken binnen de European Camping Group zijn Eurocamp en Homair Vacances.

Voel jij je aangesproken?

Reageer dan voor 2 mei met je cv en korte motivatie en mail deze naar Ivo Brand, Marketing Manager bij Roan (ivo@roan.nl)

Nb. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

En wie zijn wij?

Onze gasten over boeken bij Roan: