Uw persoonlijke camping ontvangst!

Aangekomen op de bestemming wacht u een hartelijk ontvangst door onze eigen medewerkers!

Enthousiasme en ervaring zijn de troeven van de Roan medewerkers; ervaring in hun eigen leven, meestal hebben ze zelf kinderen en dikwijls kleinkinderen en ook ervaring met het reilen en zeilen tijdens een campingvakantie.

Vele van onze medewerkers hebben bij Roan ook een lange staat van dienst en weten dus ook perfect wat Roan gasten van hen verwachten.

Even kennismaken met een koud drankje, vertellen wie wie is en waar u alles op de camping kunt vinden en dan samen naar uw bungalowtent, lodgetent of stacaravan lopen, zodat u niet hoeft te zoeken op de soms erg grote campings. 

Onze medewerkers zijn ook vertrouwd  in de omgeving en hebben een heleboel praktische omgevingsinformatie of interessante tips voor bezoekjes en uitstappen in de regio.

Het is dan ook niet verrassend dat de meeste positieve reacties die we elk jaar weer na de vakantie ontvangen te maken hebben met de diensten van onze medewerkers op de camping.

Op de campings in Italië, Spanje, Slovenië, Oostenrijk en Frankrijk zijn er veelal alleen Nederlandssprekende teams, in Kroatië, is het wettelijk verplicht lokale mensen in te zetten maar ook deze mensen zijn door ons zorgvuldig geselecteerd en spreken en begrijpen altijd Engels.

Ervaringen van Roan klanten