Jouw persoonlijke camping ontvangst!

Jouw persoonlijke camping ontvangst!

Aangekomen op de bestemming wacht je een hartelijk ontvangst door onze eigen medewerkers! Op iedere camping staan onze campingmedewerkers voor je klaar. Meestal zijn dit Nederlandse echtparen ouder dan 45 jaar, maar je kunt tegenwoordig ook internationale en jongere medewerkers tegenkomen.

Campingmedewerkers keren soms al jaren naar dezelfde camping terug, ze kennen de camping door en door. Alle Roan campingmedewerkers hebben een professionele training gehad en hebben veelal veel ervaring. Enthousiasme en ervaring zijn de troeven van de Roan medewerkers; ervaring in hun eigen leven, meestal hebben ze zelf kinderen en dikwijls kleinkinderen en ook ervaring met het reilen en zeilen tijdens een campingvakantie.

Altijd een ontvangst met een glimlach!

Even kennismaken met een koud drankje, vertellen wie wie is en waar je alles op de camping kunt vinden en dan vaak samen naar jouw bungalowtent, lodgetent of stacaravan lopen. Wanneer je informatie over de omgeving of andere praktische zaken wenst, kun je altijd een beroep op hen doen. Ook wanneer je bijvoorbeeld een dokter, tandarts of garage nodig hebt, staan zij voor je klaar. Onze medewerkers zijn ook vertrouwd in de omgeving en hebben een heleboel praktische omgevingsinformatie of interessante tips voor bezoekjes en uitstappen in de regio. Je zal onze medewerkers vaak tegen komen, wanneer ze een rondje langs de accommodaties gelopen komen om een praatje te maken. Daarnaast vindt je alle verzamelde tips over bezienswaardigheden, uitstapjes en restaurantjes in de receptietent.

Het is dan ook niet verrassend dat de meeste positieve reacties die we elk jaar weer na de vakantie ontvangen te maken hebben met de diensten van onze medewerkers op de camping.

Op de meeste campings staan Nederlandssprekende teams voor je klaar, terwijl je op sommige campings Engels sprekende medewerkers treft. In Kroatië word je verwelkomd door Kroatische campingmedewerkers die uitstekend Engels en/of Duits spreken.

Zoek & boek

Ervaar Roan op de camping

Op iedere camping eigen medewerkers

Service én kwaliteit, daar staan we voor!

Ervaar Roan op de camping

Onze gasten over boeken bij Roan: