Meivakantie 2023 op de camping

Meivakantie 2023 op de camping

Geniet in de meivakantie op de camping van de heerlijke voorjaarszon, langzaam stijgende temperaturen en de natuur die in bloei komt te staan! Boek nu jouw meivakantie voor 2023 op één van onze topcampings in Europa. Je ontvangt tot wel 50% korting in de meivakantie.

0 campings gevonden

Toon kaart

Zoek & boek

Boek je meivakantie geheel zorgeloos bij Roan, we hebben speciaal voor jou onze voorwaarden aangepast. Zo bieden wij je zekerheid door de Geld terug Garantie.

Wanneer is de meivakantie en hoe lang duurt de meivakantie?

Alle scholen in Nederland hebben meivakantie 2023 in de periode van 29 april t/m 7 mei. Kijk jij op de schoolkalender en zie je dat de periode van de meivakantie wat afwijkt van bovenstaande? Dat kan kloppen! De meivakantie duurt 2 weken en in Nederland is het zo geregeld dat scholen zelf mogen kiezen of ze de 2e week meivakantie voor óf na de officiële periode inplannen. Bekijk dus altijd even goed de kalender voor je boekt. Is het één van de laatste mogelijkheden in de meivakantie dan kun je altijd even een optie plaatsen, geen probleem!

Wat kun je allemaal doen op de camping in de meivakantie?

Je kunt je beter afvragen wat je niet kunt doen in de meivakantie op de camping? Op veel campings zijn zowel binnen- als buitenzwembaden zodat je bij elk weertype uren waterpret kunt beleven. Je kunt wandelen of fietsen in de omgeving van de camping, die ene stad of dat leuke dorpje bezoeken die al zolang op je wensenlijstje staat of bezoek één van de leuke pretparken of dierentuinen die vaak in de directe omgeving van de camping te vinden zijn. Ook is op de meeste campings leuke animatie van de meivakantie. Pret staat garant op jouw camping naar keuze in de meivakantie.

Heb je ook wel eens gedacht aan een stedentrip in de meivakantie? Verken een stad naar keuze, bijvoorbeeld Rome met kids, en verblijf op de camping in een luxe accommodatie van Roan. Geniet samen van het struinen door een prachtige stad en lekker eten, hierna kunnen de kinderen heerlijk zwemmen en spelen op de camping. Een echte win-win situatie zou je zeggen!

Temperaturen in Europa tijdens de meivakantie

Niet geheel onbelangrijk tijdens je vakantie in mei op de camping is toch wel de temperatuur. Snikheet zal het nog niet zijn uiteraard, maar de zwembroek en het T-shirt kun je zeker wel inpakken. Hierbij een overzicht met de gemiddelde temperatuur in mei, in de landen waar wij onze luxe accommodaties aanbieden.

Spanje23 graden
Italië22 graden
Kroatië20 graden
Frankrijk19 graden
Nederland17 graden
Luxemburg17 graden
Oostenrijk16 graden

Is kamperen goedkoop in de meivakantie?

Ja, dat is het zeker! Naar de camping in mei brengt vele voordelen met zich mee, zo ook in de prijs. Bij Roan lopen de kortingen op tot 50%! Zo verblijf je dus zeer voordelig in één van onze luxe stacaravans of (lodge) tenten.

Wacht niet langer en boek vandaag nog je meivakantie met korting!

Ervaringen van Roan klanten