Roan Luxury Camping Holidays op Marvilla Parks

Roan Luxury Camping Holidays | 08-09-2020 | Roan

Roan Luxury Camping Holidays op Marvilla Parks

Je hebt het misschien al eens tijdens het zoeken van je vakantie op onze website voorbij zien komen, Marvilla Parks en Marvilla Premium zones. Roan biedt luxe accommodaties aan op topcampings maar wat heeft dit met elkaar te maken? In deze blog leggen we het je graag uit!

Wat is Marvilla Parks?

Marvilla Parks is een selectie van 30 campings, allemaal gelegen in Frankrijk waar gezinnen een onvergetelijke vakantie kunnen beleven! De kenwaarden van Marvilla Parks zijn: vakanties op voor de hele familie, een 100% compleet uitgeruste stacaravan, veel waterparken met spectaculaire glijbanen, entertainment voor alle leeftijden en aandacht voor je welzijn! Marvilla Parks is continu bezig met het door ontwikkelen van de campings en zo zullen er jaarlijks nieuwe faciliteiten en/of activiteiten worden aangeboden.

Op welke Marvilla Parks campings is het mogelijk een Roan stacaravan te boeken?

Al hoewel we het graag zouden willen, we kunnen natuurlijk niet direct alle 30 campings toevoegen aan ons eigen Roan aanbod maar op de volgende campings kun je via Roan terecht! Op de volgende 5 campings in de Languedoc-Roussillon zijn we te vinden : 

Hiernaast bieden wij luxe Roan accommodaties aan op de campings :

Genieten in de Marvilla Premium Zones

Op een aantal campings zijn er speciale Marvilla Premium Zones aangelegd. Deze eigen zones zijn sfeervol aangelegd met looppaden en beplanting. Tevens zijn deze Premium Zones autovrij zodat kinderen hier veilig kunnen spelen! Uiteraard kan er altijd van alle voorzieningen van de camping gebruik gemaakt worden.

Op camping Club Le Napoléon hebben wij onze luxe stacaravans Supreme Lounge én Vision Lounge geplaatst en een Premium Zone en op camping La Marina de Canet (camping Le Bosquet) bieden wij stacaravans Vision Lounge aan in een Marvalla Premium Zone. Op onze website kun je aan de accommodatienaam zien of de gekozen accommodatie in deze special zone gelegen is.

Ons volledige campingaanbod

Ben je na het lezen van deze blog benieuwd naar ons volledige campingaanbod in Europa? Bekijk dan hier op welke topcampings je Roan Luxury Camping Holidays allemaal tegenkomt.

Zoek & boek

Onze gasten over boeken bij Roan: