Gezin aan het genieten in het zwembad van een Roan camping.

Roan Luxury Camping Holidays | 02-04-2018 | Actief

Ga op een fietstour met Baja Bikes in Florence, Rome en Barcelona!

Veel van onze campings liggen dichtbij mooie steden die zeker een bezoek waard zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van een dagje naar het mooie Barcelona of het overweldigende Florence? Nu kun je tijdens een bezoek aan deze steden op eigen houtje de stad verkennen, maar het is leuker om deel te nemen aan een fietstour van Baja Bikes. Zo heb je in een paar uur tijd alle highlights van de stad gezien en kun je vervolgens nog zelf op ontdekking gaan.

In deze blog lees je alles over de fietstours van Baja bikes in de steden vlakbij onze campings.

De fietstours van Baja Bikes
Baja Bikes is een snel groeiende organisatie die momenteel in 43 wereldwijde steden fietstoers aanbied. Alle fietstours worden bovendien begeleid door Nederlands sprekende reisleiding. Het voordeel van de fietstours van Baja Bikes is dat je veel van een stad ziet in korte tijd. Binnen een paar uur heb je de grootste highlights gezien. 

De fietstours van Baja Bikes zijn niet alleen handig tijdens een stedentrip. Ook als je op onze campings bij Rome, Florence en Barcelona verblijft kun je hier gebruik van maken. 

Op fietstour in Rome
Als je graag Rome wilt ontdekken bieden onze twee campings in deze regio uitkomst. Zo ligt camping Village Fabulous slechts 15 km van Rome. Je ben dus binnen no-time in deze schitterende stad. Baja Bikes organiseert bovendien verschillend fietstours in Rome. Zo kun je voor een tour kiezen waarin je onder andere het Colosseum, Pantheon, en de Trevi fontein ziet.

Baja Bikes

Wil je liever eens iets anders dan alleen de highlights? Dan kun je de Via Appia fietstour kiezen waarbij je de onbekende delen van Rome ontdekt. Zo fiets je over één van de bekendste wegen uit de Romeinse oudheid. Hier kom je de catacomben en resten van een Romeins aquaduct tegen. De gids vertelt je hier alles over.

Klik hier voor meer informatie over de fietstours van Baja Bikes in Rome!

Op fietstour in Florence
Naast Rome biedt Baja Bikes ook fietstours aan in het mooie Florence. Tijdens de fietstour zie je binnen drie uur alle highlights van de stad. Onderweg wordt er natuurlijk gestopt zodat je wat mooie foto’s kunt schieten. Tijdens de highlights fietstour kom je onder andere langs de Ponte Vecchio, Palazzo Pitti, Ciscine Park en het Piazzale Michelangelo. Zo heb je direct alle highlights gezien en hierna kun je op je gemak de rest van de stad beleven.

Klik hier voor meer informatie over de fietstours van Baja Bikes in Florence!

Op fietstour in Barcelona
Vanaf onze campings in de Languedoc-Roussillon bereik je binnen 2,5 uur Barcelona met de auto. Hoe geweldig is het om hier op een zeer ontspannen manier kennis te maken met deze overweldigende Spaanse stad?

Als je voor het eerst in Barcelona bent, is de highlights fietstour een ideale manier om kennis te maken met de stad van Gaudì. Zo zie je in drie uur tijd onder andere de oude haven, het stadspark, de Arc de Triompf en de Sagrada Familia.

Baja Bikes Sagrada Familia

Ben je al eens in Barcelona geweest? Probeer dan bijvoorbeeld de Tapas Tour. Tijdens deze tour fiets je langs allerlei bezienswaardigheden waaronder de Sagrada Familia, de Gotische Wijk en de Ramblas. Aan het einde van de tour wordt er een echte tapasstop gemaakt en hier maak je kennis met de meest populaire tapasrestaurants. Proef hier de echte Spaanse keuken.

Baja Bikes Barcelona

Klik hier voor meer informatie over de fietstours van Baja Bikes in Barcelona!

Op fietstour in Nice
Verder kun je vanaf onze campings aan de Côte d’Azur het prachtige Nice per fiets ontdekken. Tijdens de Nice Highlights fietstour ontdek je alle must-sees van deze stad in drie uur. Je fietst in een relaxed tempo langs de haven, de Russische kathedraal en verschillende musea. Onderweg is er genoeg tijd om foto’s te maken of even te genieten van de mooie uitzichten.

Nu 7% korting op een fietstour!
Profiteer nu bovendien van een exclusieve lezerskorting van 7% op alle fietstour van Baja Bikes. Gebruik onderstaande code in je reservering en boek jouw fietstour met voordeel!

Kortingscode: BB0260

Zoek & boek

Onze gasten over boeken bij Roan: