De Ideale Gezinsvakantie!

Campings in Italië, Frankrijk, Kroatië, Oostenrijk en Slovenië

Roan verzorgt al meer dan 28 jaar luxe kampeervakanties voor gezinnen. Begonnen met 3 campings in Frankrijk en een klein kantoor in Nederland, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een organisatie die op 51 campings accommodatie aanbiedt. Niet zo groot en massaal als de "bekende" organisaties, maar groot genoeg om er op een professionele wijze voor te zorgen dat u een onvergetelijke vakantie op een van onze campings in Italië, campings in Frankrijk, campings in Kroatië of campings in Oostenrijk of Slovenië heeft. Wij zorgen voor een perfect uitgeruste bungalowtent of stacaravan op één van de speciaal voor u geselecteerde kwaliteits-campings in Frankrijk, Italië, Kroatië, Oostenrijk en Slovenië. En doordat wij niet zo groot zijn, kunnen wij u, samen met onze eigen medewerkers ter plaatse, nog de persoonlijke aandacht geven die u verdient!

Als campingspecialist weten wij natuurlijk precies wat kinderen leuk vinden. Lekker de hele dag buiten ravotten: dat is ideaal voor kinderen. En wat dacht u van de kinderfietsen? Op veel campings bieden wij deze aan, helemaal gratis!     

Wanneer de kinderen zich vermaken, is de vakantie voor de ouders vaak ook geslaagd. Dit uitgangspunt loopt als rode draad door onze service. Al vanaf het begin hebben kinderen bij ons een streepje voor. En dat is er in de loop van de jaren niet minder op geworden, integendeel!

Een kampeervakantie is een buitenvakantie. U heeft alle tijd van de wereld om te doen en te laten wat u wilt en de kinderen maken snel contact met anderen. Omdat bijna al onze gasten Nederlands zijn, is de kans groot dat u en uw kinderen snel contact maken met anderen. De organisatie van uw vakantie is bij ons dan ook in goede handen. Geniet van uw kampeervakantie en gezinsvakantie op een van onze campings in Italië, campings in Kroatië, campings in Frankrijk, camping in Oostenrijk of camping in Slovenië.De beste vakantietips van Roan? Ontvang onze nieuwsbrief...
Roan Camping Holidays - De Gavers 13 - 9750 Zingem België - tel: 03 301 05 30 -info@roan.be
Sitemap