Glamping

Glamping

Wat is glamping nou eigenlijk? Glamping is kamperen in luxe en is een samenvoeging van de woorden glamourous en camping. Voor iedereen die graag kampeert, maar toch graag alle luxe van een hotel of thuis wil ervaren, heeft Roan verschillende accommodaties die je deze glamping ervaring bieden. Van onze Supreme Lounge stacaravans tot onze glamping tenten.

Zoek & boek

Zoek & boek

Glamping stacaravans

Een luxere stacaravan is er op de huidige markt niet te vinden! De meest luxe glamping stacaravan van Roan is de Supreme Plus Lounge, een 3 slaapkamer stacaravan met een bijzonder grote overdekte veranda met grote loungebank én extra zonnedek. Deze glamping stacaravan heeft zelfs een afwasmachine. Deze luxe stacaravan geeft jouw campingvakantie een heel andere dimensie! Wist je dat deze accommodatie inclusief bedlinnen, douchehanddoeken én eindschoonmaak is?

Een andere exclusieve glamping stacaravan zijn onze Premium Plus Lounge en de Premium Lounge. Ook hier geniet je van het comfort van 3 slaapkamers, airconditioning, satelliet televisie en een afwasmachine. Beide stacaravans zijn uitgerust met een (gedeeltelijk) overdekte houten veranda met gezellige loungehoek. 

Glamping tenten

Bij een glamping vakantie in een Roan lodgetent kun je een volledig ingerichte tent verwachten met fijne bedden, een overdekte houten veranda, volledig inventaris en veelal een luxe loungebank!

Onze glamping campings

Roan biedt verschillende luxe campings voor je glamping vakantie. De campings die we hebben geselecteerd zijn net zo luxe als de Roan glamping accommodaties. Verheug je op een luxe vakantie in de fantastische natuur, met enorme zwembaden of het strand, met kindvriendelijke restaurants, winkelmogelijkheden, sport, spel of wellness, hoogwaardige animatie of excursiemogelijkheden. Op een Roan Glamping vakantie komen ouders en kinderen aan hun trekken. 

Bij Roan vind je verschillende luxe campings die je de volledige glamping ervaring bieden.

► Luxe campings in Frankrijk
► Luxe campings in Italië
Luxe campings in Spanje
► Luxe campings in Kroatië

Glamping stacaravans

Onze gasten over boeken bij Roan: