Eindschoonmaak

Hoe fijn is het dat je na een heerlijke vakantie je accommodatie niet zelf hoeft schoon te maken? Bij Roan nemen we graag deze zorg uit handen, sinds seizoen 2020 is het mogelijk een eindschoonmaak bij te boeken!

Kies zelf of je een eindschoonmaak bijboekt bij het reserveren van je vakantie

In Kroatië en op camping Playa Brava in Spanje is de eindschoonmaak optioneel bij te boeken wanneer u uw vakantie boekt. De kosten bedragen €55,- voor alle stacaravans (bij de stacaravan Supreme Lounge is de eindschoonmaak inclusief) en de lodgetent Woody. Voor bungalowtenten en lodgetententen bedraagt dit €40,-. Wanneer u kiest voor het bijboeken van de eindschoonmaak vragen wij u wel alle etenswaren en levensmiddelen uit de kastjes en koelkast te halen, uw afval weg te brengen en de afwas gedaan te hebben. Tevens verzoeken wij u de barbecue schoon te maken.

Verplichte eindschoonmaak

In 2022 geldt op sommige campings een verplichte eindschoonmaak, indien van toepassing ziet u dit bij het maken van de boeking. De kosten bedragen €60,-. De eindschoonmaak voor bungalowtenten en lodgetenten bedraagt €45,-. en betaalt u bij boeking. Op Union Lido, Mediterraneo en Playa Montroig zijn de kosten €55,-.

Waarom is de eindschoonmaak niet op elke camping vooraf te boeken?

Staat uw camping niet in bovenstaand lijstje dan is er op dit moment helaas geen mogelijkheid de eindschoonmaak te boeken. We zijn nog zoekende naar een manier om de schoonmaken ter plaatse goed te organiseren. Ter plaatse kunt u altijd met onze eigen Roan Campingmedewerker overleggen of zij de eindschoonmaak voor u uit handen kunnen nemen. De kosten bedragen €55,- voor alle stacaravans, voor bungalowtenten en lodgetenten bedraagt dit €40,-.

Zoek & boek

Ervaringen van Roan klanten