Campings Losinj

Campings Losinj

Het eiland Losinj kent een prachtige natuur, een kristalheldere zee en een zeer aangename temperatuur. Er zijn talloze baaitjes te vinden en adembenemende stranden.

1 camping gevonden in Losinj

Toon kaart
Cikat
Cikat

Kroatië - Kroatische eilanden - Losinj - Mali Losinj

  • Zwembadcomplex met glijbanen en speeltoestel
  • Leuk speelpark voor kinderen op de camping
  • Treintje vanaf camping naar Mali Losinj
8.6

Lodgetenten

(1 types beschikbaar)
za 06 jul - za 13 jul
vanaf  864,80

Onze campings in Losinj

Onze camping in Mali Losinj is een fantastische kindercamping. Zo is er het pretpark “Pepe”, een “Fun Box” met allerlei spelletjes, sport arena, educatieve workshops en een animatieteam. Wat de kinderen ook zeer zeker in de smaak zal vallen is het aquapark en de zee.

De camping ligt pal aan zee en is omgeven door naaldbossen. Het centrum van Mali Losinj ligt niet ver van de camping. Hier vind je talloze terrassen, restaurants en ijssalons. De Italiaanse ijsjes zijn hier heerlijk van smaak!

Onze accommodaties

Verblijf in een compleet ingerichte bungalowtent of lodgetent op onze camping in Losinj.

Wij vinden het belangrijk dat wij je van zoveel mogelijk gemakken voorzien, óók wanneer je jouw vakantie viert in een bungalowtent of lodgetent. Zo zijn de bungalowtenten voorzien van een stevig gronddoek en partytent voor de bungalowtent. En de lodgetenten staan in zijn geheel op een veranda, die overdekt is en waar een loungebank op staat.

Veerboot naar Losinj

Een camping op Losinj is te bereiken vanuit Triëst (Italië) wanneer je de weg vervolgt richting Pasjak, vervolgens naar Opatija en dan naar Brestova. Daar pak je de veerboot naar Porozina.

Of vanuit Ljubljana (Slovenië) via grensovergang Rupa naar Rijeka, vervolgens de brug oversteken naar Krk en bij de haven Valbiska de veerboot nemen naar Merag. Ook mogelijk vanaf Rijeka is de weg vervolgen naar Opatija en dan richting de haven Brestova, waar je de boot neemt naar Porozina.

De overtocht duurt ongeveer 20 minuten. Kaartjes kun je ter plaatse in de veerhaven kopen.

Onze campings in Losinj

Onze gasten over boeken bij Roan: