Camping in Nederland met zwembad

Camping in Nederland met zwembad

Roetsj zo hard mogelijk van de glijbaan, trek een aantal baantjes of perfectioneer je bommetje. Op een camping met een zwembad heb je gegarandeerd plezier. Kinderen vermaken zichzelf de hele dag in het water – en ook voor volwassenen is het heerlijk om af en toe een verfrissende duik te nemen. Bekijk alle campings in Nederland met een zwembad.

Een zwembad op de camping 

Ideaal als je een vakantie boekt op een camping waar een zwembad is. Kinderen hoeven zich nooit te vervelen: na het ontbijt trekken ze gewoon hun zwemkleding aan en rennen ze met z’n allen naar het zwembad! Waarschijnlijk hebben ze genoeg vriendjes gemaakt die mee willen spelen. Bij de meeste zwembaden op campings zijn er leuke speeltoestellen en attributen te vinden. Of koop zelf een leuk flamingoluchtbed of spelletje voor in het water. Wie wil er meedoen met een potje watervolleybal? 

Op een camping kun je allerlei soorten zwembaden tegenkomen: een subtropisch zwembad, een kinderbad, een bad waar je vooral baantjes kunt trekken of een golfslagbad. Sommige zwembaden hebben hoge glijbanen, een lazy river of een whirlpool. Bekijk van tevoren goed wat de mogelijkheden zijn op jouw vakantieadres en bereid je voor op een vakantie vol waterplezier voor de hele familie. 

Campings in Nederland met binnen- en buitenbad  

Met het Nederlandse klimaat weet je in ons land nooit met welk weer je rekening moet houden tijdens je vakantie. Daarom is een camping als Roompot Beach Resort in Kamperland zo ideaal: je hebt er een binnen- én een buitenzwembad! Met onder andere een golfslagbad en een glijbaan. De allerkleinsten kunnen spelen in het aparte kinderbadje met een speeltoestel. De vijfsterrencamping is ook nog eens op loopafstand van het Zeeuwse strand. Leuk om de dagen aan het zwembad eens af te wisselen met een tripje: vanaf hier kun je de mooie stadjes Veere, Domburg en Zierikzee bezoeken. En als je terugkomt, gewoon weer een duik nemen natuurlijk. 

Ook familiecamping De Schatberg in Sevenum, Limburg, heeft zowel een binnen- als buitenbad. Het subtropisch binnenzwembad heeft een lange glijbaan, een stroomversnelling, een whirlpool en een apart kinderbad. Schijnt de zon? Dan zit je natuurlijk de hele dag aan het buitenzwembad. Voor de kinderen is er een leuke waterspeeltuin. Tip: deze camping ligt vlak bij Toverland, een leuk pretpark vol betoverende attracties. Leuk om te combineren met een verblijf op De Schatberg. 

Boek hier je vakantie op een camping in Nederland met zwembad en geniet van een duik in het water!

Zoek & boek

Ervaringen van Roan klanten