Vakantie in eigen land

Vakantie in eigen land

Roan Campingvakanties | 26-05-20 | Lokale tips

In deze moeilijke tijd is vrijwel iedereen toe aan ontspanning. Veel mensen kijken dan ook uit naar de vakantieperiode. Omdat vakanties in het buitenland op zijn zachtst gezegd onzeker zijn, boekt een groot deel van de Nederlanders een vakantie in eigen land.

Nederlanders zullen deze zomer dan ook massaal de mooiste plekjes van Nederland gaan ontdekken. Om hierbij te helpen zullen een aantal van onze luxe campings op de mooiste plekjes in Nederland op een rijtje worden gezet.

Camping de Schatberg
Camping de Schatberg is al jaren bekend bij menig vakantieganger. Deze veelzijdige 5-sterrencamping met natuurrijke omgeving is zeer populair. De zwembaden en het zeer uitgebreide entertainmentprogramma zorgen ervoor dat kinderen zich geen minuut vervelen. Daarnaast beschikt de Schatberg over een natuurbad met zandstrand waar zowel de ouders als kinderen zich prima kunnen vermaken. Gedurende een vakantie op de Schatberg valt er in de mooie omgeving genoeg te ontdekken. De gezellige steden en dorpjes in de omgeving Venlo maken een uitstapje buiten de camping om mogelijk. Kortom een ideale plek om volledig tot rust te komen.

Camping Klein Vink
Voor een camping gelegen in de natuur, is camping Klein Vink een ideale camping. Deze 4-sterrencamping is namelijk gelegen in Nationaal park de Maasduinen. Dit is de perfecte plek voor zowel ouders als kinderen. De kinderen kunnen namelijk zwemmen in het natuurbad en spelen in de kidsclub, terwijl ouders tot rust kunnen komen in de omgeving. Nationaal park de Maasduinen, het bezoeken van Venlo en Venray en het bezoeken van kasteeltuinen zijn enkele voorbeelden van bezienswaardigheden in de buurt. Bij camping Klein Vink ontdek je de mooiste plekjes in eigen land, die zeker de moeite waard zijn.

Camping Callassande
Voor een heerlijke strandvakantie ben je bij vakantiepark Callassande aan het juiste adres. Deze camping ligt namelijk in de kop van Noord-Holland op slechts 1 kilometer van het fijne brede zandstrand. Uiteraard is er op de camping zelf ook genoeg te doen voor jong en oud. Zo beschikt camping Callassande over een groot zwembad met apart kinderzwembad en er zijn voldoende sportvelden om diverse sporten uit te voeren. In de directe omgeving van vakantiepark Callassande is veel te ondernemen. Voor een actieve dag in Oudhollandse sfeer ishet vissersdorp Volendam een echte aanrader. Bezoek bijvoorbeeld een musea om de geschiedenis van dit oude vissersdorp te ontdekken.

Camping Hunzedal
Camping Hunzedal is gelegen in een mooi natuurgebied genaamd de Hondsrug in Drenthe. Gedurende een vakantie op camping Hunzedal, zal het u aan niks ontbreken. Zo is een zwembad met glijbaan en het natuurbad een plek op de camping waar de kinderen zich uren kunnen vermaken. Ook voor de volwassenen is er genoeg te beleven. Zo leent de omgeving zich ideaal om bijvoorbeeld te gaan wandelen en fietsen. Bezoek daarnaast ook zeker het dorpje Borger, waar veel hunebedden te zien zijn.

Zoals beschreven kan een vakantie in Nederland zeer divers zijn. Zo zijn er genoeg rustgevende natuurgebieden, liggen er veel campings dicht bij het stranden bovendien beschikt Nederland over een mooie historie met de daarbij horende mooie bezienswaardigheden. Bekijk hier de meest luxe campings gelegen in indrukwekkende omgevingen in heel Nederland.

Ervaringen van Roan klanten