Gezin aan het genieten in het zwembad van een Roan camping.

Roan Luxury Camping Holidays | 26-05-2020 | Lokale tips

Vakantie in eigen land

In deze moeilijke tijd is vrijwel iedereen toe aan ontspanning. Veel mensen kijken dan ook uit naar de vakantieperiode. Omdat vakanties in het buitenland op zijn zachtst gezegd onzeker zijn, boekt een groot deel van de Nederlanders een vakantie in eigen land.

Nederlanders zullen deze zomer dan ook massaal de mooiste plekjes van Nederland gaan ontdekken. Om hierbij te helpen hebben we onze luxe campings op de mooiste plekjes in Nederland op een rijtje gezet voor je.

Camping de Schatberg
Camping de Schatberg is al jaren bekend bij menig vakantieganger. Deze veelzijdige 5-sterrencamping met natuurrijke omgeving is zeer populair. De zwembaden en het zeer uitgebreide entertainmentprogramma zorgen ervoor dat kinderen zich geen minuut vervelen. Daarnaast beschikt de Schatberg over een natuurbad met zandstrand waar zowel de ouders als kinderen zich prima kunnen vermaken. Gedurende een vakantie op de Schatberg valt er in de mooie omgeving genoeg te ontdekken. De gezellige steden en dorpjes in de omgeving Venlo maken een uitstapje buiten de camping om mogelijk. Kortom een ideale plek om volledig tot rust te komen.

Camping Klein Vink
Voor een camping gelegen in de natuur, is camping Klein Vink een ideale camping. Deze 4-sterrencamping is namelijk gelegen in Nationaal park de Maasduinen. Dit is de perfecte plek voor zowel ouders als kinderen. De kinderen kunnen namelijk zwemmen in het natuurbad en spelen in de kidsclub, terwijl ouders tot rust kunnen komen in de omgeving. Nationaal park de Maasduinen, het bezoeken van Venlo en Venray en het bezoeken van kasteeltuinen zijn enkele voorbeelden van bezienswaardigheden in de buurt. Bij camping Klein Vink ontdek je de mooiste plekjes in eigen land, die zeker de moeite waard zijn.

Camping Hunzedal
Camping Hunzedal is gelegen in een mooi natuurgebied genaamd de Hondsrug in Drenthe. Gedurende een vakantie op camping Hunzedal, zal het je aan niks ontbreken. Zo is een zwembad met glijbaan en het natuurbad een plek op de camping waar de kinderen zich uren kunnen vermaken. Ook voor de volwassenen is er genoeg te beleven. Zo leent de omgeving zich ideaal om bijvoorbeeld te gaan wandelen en fietsen. Bezoek daarnaast ook zeker het dorpje Borger, waar veel hunebedden te zien zijn.

Camping Bospark Lunsbergen
Deze leuke camping ligt direct naast het natuurgebied Gieten-Borger. Op dit rustig gelegen vakantiepark in Drenthe kan je even helemaal bijkomen. Zwemmen in het overdekte zwembad, een potje minigolfen en de mooie groene omgeving ontdekken, het kan hier allemaal! Aan faciliteiten geen gebrek! Kinderen kunnen dagelijks terecht bij de kidsclub en Koos Konijn danst regelmatig mee met de minidisco. Voor de wat oudere kinderen is er een leuke minigolfbaan en een gratis sport- en animatieprogramma. Wat niet mag ontbreken tijden de vakantie in Drenthe is een bezoekje aan de vele hunebedden.

Camping Kijkduin
Ben je op zoek naar een combinatie tussen het bezoeken van een aantal grote steden, een strandvakantie en houdt je ook nog eens van natuur? Dan is camping Kijkduin in Den Haag dé perfecte camping voor jou! na een korte wandeling van 1 kilometer sta je al met je voeten in het zand. Het gebied tussen de duinen van Kijkduin tot aan de duinen in Scheveningen is prachtig en de wandel/fietsroute is dan ook aan te raden. Bekende steden als Den Haag, Rotterdam en Amsterdam liggen in de buurt.

Camping de Molenhof
Op onze 5-sterrencamping De Molenhof in het hart van Twente zul je gegarandeerd een fijne vakantie beleven. Er zijn zwembaden met een lange glijbaan, een natuurbad 'PlonsPlas' met waterspeeltoestellen én tal van andere leuke faciliteiten voor jong en oud. In de nabije omgeving van de camping is veel te doen en te beleven! Fiets- en wandelroutes zijn te verkrijgen bij de campingreceptie. Ervaar de echte Twentse gastvrijheid en gastronomie in de eeuwenoude stad Oldenzaal.

Camping de Twee Bruggen
Op deze grote, mooi aangelegde camping zijn alle faciliteiten aanwezig die je mag en kunt verwachten op een topcamping in Nederland. Er zijn zowel binnen- als buitenzwembaden met glijbanen, een grote zandspeeltuin, een bowlingbaan, minigolfbaan, professionele animatie en er zijn verschillende eetgelegenheden. Deze 5-sterrencamping middenin het Nationaal Landschap Winterswijk heeft alles in huis voor jouw perfecte vakantie!

Camping Terspegelt
Op camping TerSpegelt in de Brabantse Kempen je een onvergetelijke vakantie beleven. Natuurpoort TerSpegelt ligt tegenover de camping, dit is hét vertrekpunt van verschillende wandel- en fietsroutes door De Kempen. Wat deze 5-sterrencamping écht uniek maakt is het overdekte Sterrenstrand en de 3 recreatieplassen op het terrein, dit vind je niet zomaar ergens. Er is hier zoveel te doen dat het onmogelijk is om alle faciliteiten en activiteiten te benoemen. Ga er vanuit dat niets hier te gek is en dat er altijd iets voor jong en oud te beleven is!

Camping 't Hop
Op deze gezellige, kleine camping hangt nog zo'n fijne familiaire sfeer waardoor je je gelijk thuis voelt. De faciliteiten en activiteiten zijn veelal gericht op wat jongere kinderen dus kindvriendelijk kunnen we deze camping in Friesland zeker noemen! Het animatieteam zorgt voor vertier, spelen kan in de speeltuin en er kan de hele dag door geknuffeld worden met de diertjes in de mini kinderboerderij. Camping 't Hop ligt midden in het heuvelachtige Gaasterland en op loopafstand van het bekende Slotermeer, het is hier prachtig!

Zoals beschreven kan een vakantie in Nederland zeer divers zijn. Zo zijn er genoeg rustgevende natuurgebieden, liggen er veel campings dicht bij het stranden bovendien beschikt Nederland over een mooie historie met de daarbij horende mooie bezienswaardigheden. Bekijk hier alle luxe campings en accommodaties gelegen in indrukwekkende omgevingen in heel Nederland.

Zoek & boek

Onze gasten over boeken bij Roan: