Gezin aan het genieten in het zwembad van een Roan camping.

Roan Luxury Camping Holidays | 16-04-2018 | Roan

Tv kijken op de camping? Dit kan altijd bij Roan!

Mis jij ook je vertrouwde televisieseries en programma's als je op vakantie bent? Geen paniek; Roan biedt je uitkomst!

Bij Roan kun je gewoon TV kijken op de camping!

Al onze 3 slaapkamer stacaravans zijn standaard uitgerust met Satelliet TV*. Zijn de kinderen altijd vroeg wakker (dus ook op vakantie) of hebben ze soms even een rust momentje nodig? Wil je na het eten even op de bank neerploffen met de voetjes omhoog en op de hoogte blijven van alle acualiteiten en gebeurtenissen van de dag? In de woonkamer hangt of staat een flatscreen televisie waarop alle belangrijkste Nederlandse, Duitse en Engelse zenders te zien zijn. De televisie hangt niet overal op dezelfde plaats maar het is altijd mogelijk TV te kijken vanaf de bank en/of de eethoek in de woonkamer. Geen enkel programma hoeft meer gemist te worden tijdens je vakantie! Wees niet ongerust dat je zelf nog een schotel moet uitrichten, alles is voor je geregeld en aangesloten. Je hoeft alleen de tv nog aan te zetten en een lekker plekje te vinden op de bank.

Woonkamers

Heb je gekozen voor een vakantie in een ander type stacaravan, een lodgetent of een bungalowtent?

Niet getreurd op eigenlijk bijna alle campings hangt er een televisie in de bar, het restaurant of is er een speciale TV-ruimte. Zo kijk je samen met je vakantievrienden naar de belangrijkste (sport)evenementen, je hoeft dit niet te missen! Soms kiest een camping er ook voor om, bijvoorbeeld met het EK-voetbal of WK-voetbal, een groot scherm op te hangen waarop je het evenement live kunt volgen.

evenementen

Geïnteresseerd in een luxe campingvakantie in een compleet ingerichte accommodatie met Roan? Bekijk hier ons complete aanbod van luxe bungalowtenten, lodgetenten en stacaravans.

* m.u.v. de stacaravan Excellent Lounge op camping Le Capanne

Zoek & boek

Onze gasten over boeken bij Roan: