Gezin aan het genieten in het zwembad van een Roan camping.

Roan Luxury Camping Holidays | 11-06-2018 | Inspiratie

Roan reisspecialisten - We hebben veel 'campingkennis' in huis!

Een vakantie boeken blijft toch altijd een beetje spannend. Vele vragen schieten door je hoofd. Is de door jouw uitgekozen camping wel geschikt voor jullie gezin? Hoe zijn de plaatsen van de stacaravan? Ziet de stacaravan er nog goed uit? Is het ver lopen naar het strand of het zwembad?

We hebben veel ‘campingkennis’ in huis!
In 1986 is Roan begonnen met de verhuur van enkele ingerichte bungalowtenten op een camping in Frankrijk. Inmiddels bestaat ons aanbod in 2021 uit maar liefst meer dan 100 campings verdeeld over 8 landen. Bij Roan Luxury Camping Holidays kun je terecht voor een luxe kampeervakantie in Italië, Frankrijk, Spanje, Kroatië, Oostenrijk. Slovenië, Luxemburg én Nederland. Met deze jarenlange ervaring weten we als geen ander wat je van een campingvakantie verlangt!

De reisspecialisten van Roan werken over het algemeen al heel veel jaren bij ons. In tegenstelling tot veel andere campingorganisaties of vakantie organisaties gaan we ieder jaar op studytour en hebben zo al heel wat ‘campingkennis’ opgebouwd. Daarnaast zijn we allemaal campingliefhebbers en gaan vaak op vakantie in onze eigen Roan-accommodaties. Zo leren we de campings en onze accommodaties door en door kennen. Een beter advies kan je niet krijgen! Je kunt altijd wel iemand spreken die op de camping van je keuze is geweest.

Studytour

Jaarlijks op studytour. Wij zijn graag zelf op de hoogte

Geen vraag is ons te gek!
Werkelijk geen enkele vraag is ons te gek! En weten we iets niet meteen, dan vragen wij het toch even voor je na! Het is voor ons een hele kleine moeite om even te bellen met onze campingmedewerkers ter plaatse, navraag te doen bij een collega die hier op studytour of vakantie is geweest óf om even te kijken in alle informatie die we jaarlijks van onze campingmedewerkers en de campings ontvangen. Is er een specifieke vraag over een bungalowtent, lodgetent of stacaravan? Dan lopen we even binnen bij ons productteam om deze vraag voor te leggen.

Productteam

Ons eigen productteam

Zeer ruime openingstijden
Onze reisspecialisten staan tijdens onze zeer ruime openingstijden zowel telefonisch als per email voor je klaar! Op doordeweekse dagen zijn we te bereiken van 09.00 tot 17.30; op maandag en dinsdag zijn we zelfs tot 22.00 ‘s avonds bereikbaar! En ook in het weekend staan wij voor je klaar.

Benieuwd naar ons complete campingaanbod? Bekijk dan hier onze campings en natuurlijk mag je ons altijd bellen op telefoonnummer: 0180 - 33 11 77

Zoek & boek

Onze gasten over boeken bij Roan: