Met twee tienermeiden naar camping Le Sérignan Plage

Roan Luxury Camping Holidays | 03-11-2020 | Eigen ervaringen

Met twee tienermeiden naar camping Le Sérignan Plage

Reisspecialst Yvonne heeft samen met haar gezin vakantie gevierd op topcamping Le Sérignan Plage aan de Languedoc in Frankrijk en deelt graag haar vakantie ervaring met je!

De vakantie begint al als we ’s ochtends vroeg de auto van de oprit afdraaien en de navigatie instellen op: Le Serignan Plage! We nemen de route richting Parijs en dan door naar Orleans, via Clermont- Ferrand en dan over de brug bij Millau, wat altijd een prachtig schouwspel is. We rijden het stuk in één keer en komen einde van de middag aan op onze favoriete vakantiebestemming. De geur, de blauwe lucht en de Franse zon, we hebben er zo’n zin in om hier weer een paar weken te vertoeven.

Onze favoriete accommodatie op deze camping is de Luxe Lodgetent, gelegen op het “camping gedeelte” van de camping. Hier ervaar je nog het echte campinggevoel, want je waant je tussen de ras kampeerders met hun eigen toercaravan of tent. We hebben eigen sanitair dat is heerlijk! Maar met twee tienermeiden is het wel fijn dat er een luxe toiletgebouw vlakbij is. Zo hebben pap en mam ook een keer de douche voor zichzelf :) En de ruime houten veranda is echt top, je leeft hier tenslotte buiten en we maken er dan ook veel gebruik van.

De camping is ruim opgezet met een typisch Frans opgezet centrum met een Jeu de boules baan, winkeltjes en terrasjes. Er is een hele goede bakker op de camping waar je elke dag vers brood en heerlijke lekkernijen kunt kopen. Het is wel druk ’s ochtends, maar ze werken met voldoende personeel, zodat de wachttijden beperkt blijven. Na het ontbijt maken we ons klaar om naar het strand te gaan. Want dat is waar het bij ons in de vakantie om draait: lekker zonnebaden op één van de mooiste stranden van de Middellandse zee!

We gaan ook graag in de omgeving toeren, een kijkje nemen in Sête, Beziers of Cap D’Agde . We genieten van de Franse sfeer en de vriendelijke mensen die, als je ze op je beste Frans iets vraagt, meer dan bereid zijn je te helpen . Ieder jaar maken we hier ook graag rondjes op de spectaculaire kartbaan, lekker competitief bezig zijn hoort er ook bij.

Op de camping vermaken we ons prima. We slaan graag een balletje op de tennisbaan en we huren fietsen, om zo de camping en de omgeving ook per fiets te verkennen. En op de fiets brood halen in de ochtend is ook wel lekker. Natuurlijk mag een bezoek aan de Balneo niet ontbreken(16+)! Wat kun je hier lekker ontspannen in de bubbelbaden en genieten van een heerlijke massage! 

In de avond is het gezellig druk in het centrum. Mensen zitten op de terrasjes lekker te eten of te genieten van een drankje. En vaak wordt er s ’avonds door het animatieteam wat leuks georganiseerd. En zodra het weer tijd is om naar bed te gaan, dan slapen we heerlijk in het bed en genieten we van de roep van een uil, het geruis van de bomen en de zee.

Wil je ook de sfeer proeven van deze prachtige camping? En verblijven in een van onze Roan accommodaties? Naast de lodgetent Luxe bieden we hier ook onze stacaravans Excellent Lounge en Vision Lounge aan. Heb je vragen over deze top camping of over andere campings in de Languedoc, dan help ik je graag!

Zoek & boek

Onze gasten over boeken bij Roan: