Gezin aan het genieten in het zwembad van een Roan camping.

Roan Luxury Camping Holidays | 17-08-2018 | Inspiratie

Kan ik nog genieten van een luxe campingvakantie in de herfstvakantie?

Wat was het toch leuk de zomervakantie! Iedereen heeft weer in volle teugen genoten van de tijd samen, het mooie weer, de leuke camping en uitstapjes in de omgeving. Kortom; er zijn weer vele mooie herinneringen gemaakt en de periode die weer overbrugt moet worden naar de volgende zomervakantie duurt véél te lang! Een goede reden om er over niet al te lange periode nog eens tussenuit te gaan, in de herfstvakantie bijvoorbeeld.

Campings Bella Italia en Butterfly, beide gelegen in Peschiera del Garda én direct aan het Gardameer in Italië, zijn nog te boeken in de herfstvakantie. Verblijf in een luxe stacaravan, geniet van het najaarszonnetje en breng een bezoekje aan de leuke steden in de nabije omgeving.

Camping Bella Italia

Camping Bella Italia

Op camping Bella Italia hoef je je geen moment te vervelend! Op deze grote camping zijn veel faciliteiten en leuke restaurants, je hoeft eigenlijk de camping niet af. De animatie, de restaurants en (bij goed weer ook) de zwembaden; alle faciliteiten zijn in de herfstvakantie nog beschikbaar! Vanaf de camping loop je langs het Gardameer in 20 minuutjes naar het gezellige Peschiera del Garda. Hier vind je nog tal van restaurantjes en leuke winkeltjes. Er zijn genoeg verschillende stacaravans om uit te kiezen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor onze luxe stacaravan Excellent Lounge, de stacaravan beschikt over 3 slaapkamers, satelliet TV & loungeveranda. Daarnaast zijn ook de 3 slaapkamerstaravans Casa Royal en Excellent beschikbaar of de 2 slaapkamerstacaravans Casa Adria en Verde. Voor ieder wat wilt te boeken!

Camping Butterfly

Camping Butterfly

Camping Butterfly is een wat rustigere en kleinere familiecamping maar zeker niet minder leuk dan camping Bella Italia. Binnen enkele minuten wandelen sta je op de boulevard van Peschiera del Garda. Op de camping kun je lekker eten bij het restaurant en bij goed weer kun je ook nog genieten van het zwembad met apart kinderbadje. Kies uit de 3 slaapkamerstacaravan Casa Royal mét satelliet TV en afwasmachine of de 2 slaapkamerstacaravan Casa Adria.

Klimaat aan het Gardameer In de zomer (juni t/m augustus) loopt de temperatuur bij Gardameer gemakkelijk op tot boven de 30 graden. Af en toe trekt er een regen- en onweersbui voorbij maar hierna trekt de lucht weer snel open. In het najaar neemt de kans op regen wat meer toe maar op de meeste dagen is de temperatuur zeer aangenaam, zo rond de 20 graden. De wind kan wat toenemen maar wordt zelden koud, dit komt doordat de temperatuur van het meerwater nog niet is afgenomen. Je herfstvakantie doorbrengen aan het Gardameer onder genot van een najaarszonnetje, een luxe stacaravan, en een hapje en een drankje wordt nu wel heel aantrekkelijk vind je niet?

Leuke plaatsjes rondom het Gardameer

Plaatsjes Gardameer

De dorpjes Lazise, Desenzano, Salò en Sirmione zijn zeker de moeite waard en gemakkelijk te bereiken. Maar ook de grote bekende steden zoals Milaan, Verona, Venetië en zelfs Florence zijn te bezoeken tijdens je vakantie aan het Gardameer. Zowel met eigen vervoer als met een georganiseerde excursie vanuit de camping als met openbaar vervoer zijn deze top steden dus goed te bezoeken. Ben je met kinderen op vakantie? Op zeer korte afstand van camping Butterfly en camping Bella Italia liggen de bekende pretparken Canevaworld en Gardaland, met een bezoekje aan deze parken ben je gegarandeerd van een geslaagd dagje uit. De bergketen Monte Baldo is ook zeker de moeite waard. Vanaf de top heb je een panoramisch uitzicht over het Gardameer.

Kom genieten van de heerlijke najaarszon en boek je luxe campingvakantie in de herfstvakantie bij Roan Luxury Camping Holidays.

Onze gasten over boeken bij Roan: