Gezin aan het genieten in het zwembad van een Roan camping.

Roan Luxury Camping Holidays | 09-10-2019 | Roan

Ieder jaar voegen wij nieuwe campings toe aan ons programma

Ieder jaar voegen wij nieuwe campings in Europa toe aan ons programma, maar voordat we onze accommodaties hier neerzetten gaat een heel traject aan vooraf. Onze contractmanagers en regioteams steken de handen uit de mouwen en gaan zelf op onderzoek uit!


Alleen maar topcampings bij Roan

Alleen de beste campings Europa komen in aanmerking voor Roan! Voordat we op een camping accommodaties plaatsen, wordt deze camping uitgebreid door ons bezocht en gecontroleerd. 


Waar letten we op bij het uitzoeken van nieuwe campings?

We letten op de kwaliteit van de faciliteiten, de staanplaatsen, het zwembad, de animatie en de sfeer op de camping. We begrijpen hoe belangrijk de vakantie is en willen dan ook zeker zijn dat al deze componenten in orde zijn. Dat betekent ook dat we soms ‘nee’ tegen campings zeggen: simpelweg omdat de kwaliteit niet aan onze strenge ‘Roan eisen’ voldoet! 


Geen camping is hetzelfde, er is voor ieder wat wils

Iedere camping in ons programma heeft zijn eigen uitstraling: de ene camping is levendig en groots opgezet met veel faciliteiten, de andere is juist weer kleiner en rustiger. In ons programma zijn terrassencampings opgenomen, maar ook vlakke campings die voor iedereen goed toegankelijk zijn. Eén ding is zeker: bij Roan vind je uitsluitend topcampings!

We kiezen zelf de beste plaatsen uit op campings in Europa

We kiezen zelf de beste plaatsen uit op campings in Europa

Roan staat er om bekend te beschikken over de beste plaatsen op veel campings. Dat is uiteraard niet voor niets! We gaan de plaatsen altijd eerst zelf bekijken, meten ze zelf op en beoordelen dan of ze groot genoeg zijn voor onze accommodaties. We plaatsen er pas een stacaravan, lodgetent of bungalowtent als we er zeker van zijn dat jullie er een fijne vakantie zullen beleven.

Nieuwsgierig geworden naar ons volledige campingaanbod? Bekijk dan hier op welke topcampings je Roan Luxury Camping Holidays allemaal tegenkomt.

Zoek & boek

Onze gasten over boeken bij Roan: