Gezin aan het genieten in het zwembad van een Roan camping.

Roan Luxury Camping Holidays | 09-09-2014 | Inspiratie

December cadeautips voor op de camping

De decembermaand komt eraan en het is altijd weer een uitdaging om leuke en originele cadeaus te vinden. Zeker voor mannen kan het extra lastig zijn om een leuk cadeau te verzinnen. Je kunt natuurlijk een paar sokken geven, maar dat is niet meer zo origineel. Om je te helpen hebben we in dit artikel een aantal leuke ideeën op een rij gezet die te maken hebben met kamperen. Dan kom je in ieder geval zeker voor de dag met een origineel én verrassend cadeau!

Voor de mannen: een BBQ schort!

Het is algemeen bekend dat mannen van barbecueën houden, een ideale activiteit tijdens het kamperen. En wat is er nu leuker dan dat ze dat met een bijpassend schort kunnen doen? Misschien ken je de vele grappige schorten al, maar er zijn ook leuke én handige schorten waarin ze al hun BBQ gereedschap kwijt kunnen

BBQ schort

Bron: Want.nl

Een leuke tent
In een eerder artikel zag je al een aantal originele tenten voorbij komen, hier staan ook een aantal voorbeelden in die leuk zijn om cadeau te geven. Denk bijvoorbeeld aan de Volkswagen tent en de in de vorm van een haai. Deze zijn ook leuk om cadeau te geven aan echte festivalgangers! En de kinderen zullen natuurlijk ook veel plezier beleven aan zo’n leuke tent.

Volkswagen tent

Bron: Perspective.name

Een warme (en grappige) slaapzak
Als je gaat kamperen is het natuurlijk ook belangrijk om lekker warm te kunnen slapen. Nu zijn er tegenwoordig heel veel verschillende soorten slaapzakken waarin onder andere je benen apart verpakt zitten. Maar de onderstaande grappige slaapzakken zijn natuurlijk helemaal leuk om cadeau te geven!

Grappige slaapzak

Bron: Nerdywithchildren.com

Spelletjes voor de kinderen
Om je kinderen nu al voor te bereiden op de kampeertrip van het komende jaar, kun je ze ook al leuke reisspelletjes geven! Denk bijvoorbeeld aan spelletjes voor onderweg in de auto of spelletjes die ze op de camping kunnen spelen. Zo zijn ze zeker zoet en krijgen ze nu al zin in de vakantie volgend jaar!

Spelletjes vakantie

Bron: Bookie-lookie.nl

Verras ze met een verblijf op een camping!
Wat natuurlijk ook een ultiem cadeau is voor je gezin of je vriendinnen; boek als verrassing een verblijf op de camping! De vakanties voor 2015 zijn bij Roan namelijk vanaf nu al boekbaar. Zo zijn jullie direct verzekerd van een plekje op de camping en je kunt hem kosteloos nog wijzigen tot en met 31 december 2014.

Genoeg leuke ideeën voor decembercadeaus, zodat jij dit jaar met een origineel cadeau voor de dag kunt komen!

Zoek & boek

Onze gasten over boeken bij Roan: