Gezin aan het genieten in het zwembad van een Roan camping.

Roan Luxury Camping Holidays | 14-04-2017 | Roan

De vernieuwingen op de campings van Roan

Jaarlijks vinden er verschillende vernieuwingen plaats bij Roan. Wij krijgen er nieuwe campings bij in ons aanbod, maar de campings zelf worden ook vernieuwd. En dit jaar worden op maar liefst 20 campings gloednieuwe stacaravans geplaatst, waaronder de nieuwe Supreme stacaravan. In dit artikel een overzicht van alle vernieuwingen op de campings van Roan in 2015.

Drie nieuwe campings in Frankrijk

Dit jaar hebben wij drie nieuwe campings in ons aanbod opgenomen. Het gaat om de volgende campings in Frankrijk:

  • Domaine de la Noguière: een familiecamping uitkijkend over de Roquebrune, aan de Côte d'Azur en vlakbij Fréjus.
  • La Chapelle: een camping in de Languedoc-Roussillon, in het centrum van Argeles-sur-Mer.
  • La Grand'Terre: een camping met een privé zandstrand aan de rivier de Ardèche, vlakbij de Pont d'Arc.

 

Het zwembad van Camping Domaine de la Noguière 

Het privé strand van Camping la Grand’Terre

Kijk voor meer, uitgebreide informatie over deze nieuwe campings in ons aanbod.Vernieuwingen op de campings

Naast de nieuwe campings in ons aanbod zijn er ook een aantal leuke vernieuwingen op de campings in Italië in het bestaande aanbod. Het aquapark Laguna van camping Union Lido aan de Adriatische Kust wordt eind april fors uitgebreid met tweebaans glijbanen, een kasteel met maar liefst vier glijbanen en waterspelletjes, een spraypark en voldoende ligplaatsen voor ontspanning. 

De plattegrond van de uitbreiding van Aquapark LagunaDe camping bestaat dit jaar bovendien al 60 jaar, wat ook vernoemd mag worden! Naast de uitbreiding van deze camping krijgt camping Le Pianacce in Toscane ook een nieuw spraypark. Camping Montescudaio in Toscane krijgt bovendien nieuwe speeltoestellen in het kinderbad en camping Rubicone aan de Adriatische Kust een paddenstoel met glijbanen. Genoeg zwem- en speelplezier voor de kinderen op de campings van Roan dus! 

De paddenstoel met glijbanen op camping Rubicone

Nieuwe stacaravans

Hoe ideaal is het om je vakantie door te brengen in een nieuwe stacaravan? Dit kan bij Roan Luxury Camping Holidays! Op maar liefst 20 campings worden gloednieuwe stacaravans geplaatst. Het gaat daarbij om vernieuwingen van bestaande stacaravans, maar er wordt ook een nieuw type stacaravan geplaatst: de stacaravan Supreme. Deze luxe stacaravan geeft kamperen een hele andere dimensie met:

  • Satelliet tv met dvd speler
  • Luxe gasbarbecue van Weber
  • Nespresso koffiezetapparaat
  • Extra grote veranda met loungebank
  • Eindschoonmaak inclusief
  • Linnenpakketten en handdoeken inclusiefWil je meer weten over deze stacaravan of wil je weten op welke campings de Supreme te boeken is? Klik dan hier >Verder worden de stacaravans Excellent met afwasmachine en Largo met afwasmachine vernieuwd en op diverse campings wordt de stacaravan Verde vernieuwd. Een overzicht van de vernieuwingen:

 

Zoals je ziet zijn er genoeg vernieuwingen, zodat je ook dit jaar met je gezin weer heerlijk kunt genieten op de (nieuwe) campings van Roan Luxury Camping Holidays!

Zoek & boek

Onze gasten over boeken bij Roan: