Gezin aan het genieten in het zwembad van een Roan camping.

Roan Luxury Camping Holidays | 10-07-2019 | Inspiratie

Campings met nieuwe zwembaden

Als je opzoek gaat naar jouw ideale campingvakantie dan is voor de meeste families het zwembad doorslaggevend. Roan heeft voor jou de campings op een rijtje gezet waar dit jaar de zwembaden zijn vernieuwd of uitgebreid. Bekijk hier op welke camping er zijn voorzien van compleet nieuwe zwembaden, spectaculaire glijbanen en welness faciliteiten. Waar gaat jouw autovakantie dit jaar naar toe?</em>

Ben je een echte Italië liefhebber dan heb je geluk! Dit jaar zijn er op 3 campings in Italië zwembaduitbreidingen en vernieuwingen.

Camping San Vito/ Cisano - Gardameer, Italië
In 2019 staan er grote veranderingen op het programma voor camping San Vito/Cisano. De camping bestaat uit 2 gedeeltes en op het San Vito-deel wordt een nieuw zwembadcomplex met glijbanen en nieuwe bar gebouwd. De werkzaamheden zijn op dit moment nog volop aan de gang maar het gaat een prachtig zwemparadijs worden.

Camping Union Lido – Adriatische Kust, Italië
Union Lido is één van de meest luxe campings van Europa met enorme zwembadcomplexen. Afgelopen jaren is er al flink uitgebreid en ook in 2019 zijn is er een nieuwe toren van 7 meter hoog gebouwd met 3 glijbanen die met elkaar verbonden zijn (de Play Tower), en daarnaast is er een nieuwe welness en massages bijgekomen. Op deze topcamping in Italië zal het je aan niks ontbreken, hier vier je gegarandeerd een heerlijke familievakantie.

Camping Spiaggia e Mare – Adriatische Kust, Italië
Op zoek naar een campingvakantie midden in een natuurpark? Stop dan met zoeken en boek je zomervakantie naar camping Spiaggia e Mare in de Po Delta. In 2016 is het zwembad al uitgebreid met een nieuw ondiep zwembad met glijbanen en groot speeltoestel en dit jaar is ook het diepere zwembad met apart kinderbad opgeknapt. Gegarandeerd water plezier voor het hele gezin dus.


Steeds populairder wordt een autovakantie naar Kroatië. Dit prachtige land heeft zoveel mooie natuur en dorpjes te bieden en de campings zorgen ervoor dat je niks te kort komt tijdens de kampeervakantie.

Camping Lanterna Premium Camping Resort - Istrië, Kroatië
Op deze grote camping bij Porec zijn faciliteiten en activiteiten te beleven voor het hele gezin, de camping behoort namelijk al jaren tot één van de beste campings van Kroatië. Al een aantal jaar in Lanterna bezig met het opknappen en uitbreiden van de camping, zo zijn beide zwembaden recent compleet gerenoveerd en in 2019 is het familiezwembad weer verder uitgebreid. In totaal zijn er nu 16 zwembaden met een wateroppervlakte van totaal 2600 m2.

Camping Baska Beach Camping Resort – Eiland Krk, Kroatië

Op het meest zuidelijke puntje van het eiland Krk ligt camping Baska Beach Resort (voorheen Zablace camping Resort). Ook op deze camping is er de afgelopen jaren niet stil gezeten, heel veel faciliteiten zijn vernieuwd. Voor het beleven van de optimale campingvakantie in Kroatië hebben ze in 2019 een nieuw zwembad met 2glijbanen en apart kinderbad gebouwd.


Al jaren lang reizen vele toeristen jaarlijks naar Frankrijk, de ideale vakantiebestemming voor velen! het land van het gevarieerde landschap, authentieke dorpjes en heerlijke klimaat. Afgelopen jaren hebben wij ons campingaanbod in Frankrijk flink mogen uitbreiden dus er is bij Roan keuze genoeg in La Douce France.

Camping La Grand’Terre – Ardèche, Frankrijk
Deze gezellige familiecamping is erg populair bij jonge gezinnen, met name omdat deze direct aan de rivier de Ardèche ligt. In 2019 is het bestaande zwembad uitgebreidt met o.a. glijbanen, een whirlpool en een extra kinderbad met waterspeeltoestel. Ben je nog op zoek naar een camping in Frankrijk? Bekijk dan zeker La Grand'Terre en geniet van een luxe kampeervakantie.


Alle campings binnen ons aanbod zijn uitgerust met een zwembad! Nieuwsgierig geworden naar ons complete campingprogramma? Bekijk dan hier al onze topcampings.

Zoek & boek

Onze gasten over boeken bij Roan: