Bergen, lekker eten en iedere 5 minuten een ander dorpje

Roan Luxury Camping Holidays | 24-11-2020 | Eigen ervaringen

Bergen, lekker eten en iedere 5 minuten een ander dorpje

Reisspecialist Birgit vertelt: Mijn man en ik gaan graag op vakantie naar Italië. De omgeving bij het Gardameer vinden wij sowieso erg mooi. De bergen, het lekkere eten en iedere 5 minuten een ander mooi dorpje. Sinds wij kinderen hebben (dochter 5 jaar en zoon 2,5 jaar) gaan wij ook graag op campingvakanties. Dit jaar besloten wij naar de camping Bella Italia te gaan.

Na de check-in bij de hoofdreceptie van Bella Italia werden we hartelijk ontvangen door onze Roan campingmedewerker Niels. Wij hadden de accommodatie Excellent Lounge met afwasmachine geboekt mét de Roan-voorkeursplaats. We hebben dus voor onze vakantie al ons eigen plekje uitgezocht op de plattegrond. Vanwege de leeftijd van onze kinderen hebben we gekozen voor de Excellent Lounge tegenover de speeltuin. De kleintjes hebben hier heel veel gespeeld terwijl wij op onze loungebank konden genieten van een glaasje wijn. De locatie van deze stacaravan is echt geweldig, namelijk midden op de camping en op loopafstand van de supermarkt, het centrale plein, het meer en zwembad. Voor een familie met kleine kinderen is dit echt een aanrader!

Het zwembad is ons erg goed bevallen, wat een keuze aan verschillende baden, speeltoestellen en animatie! Er zijn staan veel ligbedden rondom de baden waarvan je gratis gebruik mag maken. De badmeesters zijn streng op “handdoekje leggen”, het was even wennen maar je hebt dus wel echt altijd een ligbed ter beschikking. Erg fijn!

Wij zijn s ’avonds een aantal keer naar de pizzeria in de buurt van het zwembad gegaan. Het personeel was erg aardig en de pizza’s verrukkelijk. Twee keer per week was er een speciale  piposhow, onze kinderen waren hier dol op. Ze mochten meedoen aan de show en wij konden vanaf ons tafeltje meekijken en rustig van het eten genieten. 

Nog een tip! Maak eens een ritje in het campingtreintje, die rijdt ieder uur van de supermarkt op de camping naar het dorp Peschiera del Garda en weer terug. Dit was echt een belevenis voor onze kinderen. 

Wij komen zeker nog eens terug op camping Bella Italia en staan te popelen om andere plekken aan het Gardameer te ontdekken! Wil je meer informatie over camping Bella Italia of onze andere campings aan het Gardameer? Laat het mij dan weten, ik informeer je graag over de mogelijkheden!

Zoek & boek

Onze gasten over boeken bij Roan: