Winactie Valentijn: Win een lang weekend proefslapen ❤️

Altijd al eens de magie van de romantische stad Parijs willen ervaren? Doe mee aan onze winactie en maak kans op een lang weekend op onze camping, gelegen vlakbij deze romantische stad. Dit is de perfecte gelegenheid om samen en/of met je gezin te genieten en bijzondere herinneringen te creëren. 

Hoe maak je kans?
Deel en like de post op onze Instagram of Facebook pagina en tag degene met wie je dit onvergetelijke weekend wilt beleven.

Wie weet ben jij wel de gelukkige winnaar die op 28 februari 2024 bekendgemaakt wordt.

Wij feliciteren 'Lianneke24' met haar gewonnen prijs! Een hele fijne tijd gewenst op camping Le Chêne Gris.

Onze actievoorwaarden voor jou op een rijtje

  • Je kunt meedoen met deze Valentijn winactie tot en met 27 februari 2024.

  • We zullen de winnaar op 28 februari 2024 bekend maken. We zullen direct contact met hen opnemen én de winnaar met naam plaatsen op deze pagina en op onze algemene prijswinnaarspagina.

  • Je kunt het weekendje weg winnen voor het gehele gezin, dat wil zeggen: Voor het reisgezelschap die ook opgegeven is in de boeking (maximaal 6 personen) op camping Le Chêne Gris.

  • Het weekend is te besteden vanaf april 2024. Binnen de periode van 20 juli 2024 tot 16 augustus 2024 én 6 juli 2024 tot 1 september 2024 is deze winactie niet geldig.
Onze actievoorwaarden voor jou op een rijtje

* Het weekendje weg is voor een lang weekend weg (donderdag t/m maandag) vrij te besteden vanaf april 2024 voor camping Le Chêne Gris.
* Tijdens het weekendje weg verblijf je in de luxe accommodatie Premium voor maximaal 6 personen.

Onze gasten over boeken bij Roan: