Last minute camping Sardinië

Last minute camping Sardinië

Altijd al eens een last minute vakantie naar Sardinië willen boeken? Grijp dan nu jouw kans! Wij hebben zeer scherpe last minute prijzen voor camping Tonnara op Sardinië. Op deze Roan camping hebben wij prachtige plaatsen voor onze stacaravans

0 campings gevonden

Toon kaart

Naar Sardinië met last minute korting

Enkele stacaravans hebben een prachtig uitzicht over zee, deze kun je apart boeken. Ook deze staan tussen onze last minutes! 

Op camping Tonnara zelf is genoeg te beleven voor jong en oud! Zo kun je genieten in het zwembad met kinderbad. De sportievelingen kunnen een balletje slaan op de tennisbaan. Daarnaast kun je in de zee prachtig snorkelen

Op slechts 14km van de camping is het oude vissersdorpje Sant’Antioco gelegen. Hier kun je heerlijk slenteren over de levendige boulevard. 

Een last minute naar Sardinië is de ideale vakantie om volledig tot rust te komen en voor de kinderen is er ook genoeg te beleven! Sardinië is, na Sicilië, het grootste eiland in de Middellandse zee. 'Je zult in Italië niet vinden wat je op Sardinië vindt en je zult op Sardinië niet vinden wat je in Italië vindt' is een bekende uitspraak van Fransesco Cetti, een monnik die in de 18e eeuw door Sardinië reisde. Ontdek Sardinië zelf! 

Boek nu nog snel een last minute vakantie naar Sardinië!

Naar Sardinië met last minute korting

Onze gasten over boeken bij Roan: