Kampeerplaatsen

Kampeerplaatsen

Houd je van kamperen op de camping en wil je graag vakantie vieren in je eigen stacaravan of tent? Dan is een kampeerplek bij Roan boeken echt iets voor jou! Wij bieden ruime kampeerplekken en op sommige plaatsen is een huisdier ook meer dan welkom. We zorgen ervoor dat je niets tekort komt tijdens jouw campingvakantie met Roan.

Kampeerplaats

voorheen Kampeerplaats
  • Ruime plaatsen
  • Auto altijd op óf vlakbij de plaats parkeren
  • Geniet van de ruimte en rust

Kampeerplaatsen in Nederland boek je bij Roan

Lekker, sfeervol vakantie vieren in je eigen onderkomen op de camping, dat kan bij Roan! Bekijk hier de mogelijkheden voor staanplaatsen voor je tent, camper, caravan of vouwwagen.

We bieden verschillende soorten kampeerplaatsen in Nederland aan zodat we ieder wat wils kunnen bieden. Omdat we ons kunnen voorstellen dat je graag wilt weten wat de verschillen zijn tussen de aangeboden kampeerplaatsen op de camping, zetten we ze graag voor je op een rijtje! 

Basis kampeerplaats
Een fijne basis kampeerplaats met 6 ampère stroomaansluiting, plaats voor 1 auto op de plaats en een gezamenlijk waterpunt met afvoer per veld.

Basiskampeerplaats met hond
Een fijne basis kampeerplaats  waar honden zijn toegestaan. Inclusief 6 ampère stroomaansluiting, plaats voor 1 auto op de plaats en een gezamenlijk waterpunt met afvoer per veld.

Comfort kampeerplaats
Een fijne standaard kampeerplaats waar honden zijn toegestaan. Inclusief 20 ampère stroomaansluiting, plaats voor 1 auto op de parkeerplaats vlakbij én een privé wateraansluiting en afvoer. 

Heb je interesse in een kampeerplaats bij Roan of heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze ervaren reisspecialisten, ze helpen je graag bij het beantwoorden van je vragen of helpen je met een boeking.

Ervaringen van Roan klanten