• Prachtige camping midden in de Pyreneeën
  • Uniek zwembadencomplex met 4 lange glijbanen
  • Zeer uitgebreid animatieprogramma
  • Mooie speeltuin en binnenspeelhal
  • Op 10 afstand minuten van Lourdes
  • Dierenpark aan de overkant van de camping
Meer informatie
 

Camping Pyreneeën

De Franse Pyreneeën zijn een zeer bekend gebergte in Zuid-Frankrijk en de natuurlijke grens tussen Frankrijk en Spanje. Het gebergte strekt zich uit over ongeveer 430 kilometer en waar deze in de winter bekend staat om zijn skipistes veranderd het in het voorjaar in een prachtig groen landschap. Leuk om te bezoeken tijdens je vakantie op de camping in de Pyreneeën zijn de kleine dorpjes Luz St. Sauveur, Cauterets en uiteraard de grootste katholieke bedevaartplaats van Frankrijk, Lourdes.


Onze camping in de Pyreneeën

Camping Les Trois Vallées is een prachtige camping in het midden van de Pyreneeën op 10 minuten van het bekende Lourdes. De camping is uitgerust met een uniek zwembadcomplex met binnen- en buitenzwembaden, glijbanen en een stroomversnelling. U beleeft gegarandeerd een heerlijke vakantie in de Pyreneeën met Roan.


Onze accommodaties

Houdt u van luxe kamperen en het feit dat niets u ontbreekt op de camping? Camping Les Trois Vallées biedt 2 verschillende luxe drieslaapkamer stacaravans; de stacaravan Prestige Lounge en Vision Lounge. Beide stacaravans beschikken over een satelliet TV, een afwasmachine, gratis aiconditioning en een luxe lounge veranda met loungebank en comfortabele kussens.

Vindt u het moeilijk om een keuze te maken of wilt u meer informatie? U kunt ons gerust bellen (+32 (0)3 301 0530) of een mail sturen naar info@roan.be voor meer informatie over onze camping in de Pyreneeën.

De beste vakantietips van Roan? Ontvang onze nieuwsbrief...
Roan Camping Holidays - De Gavers 13 - 9750 Zingem België - tel: 03 301 05 30 -info@roan.be
Sitemap